Ovak-Flashanje konzole je donedavno nudio links ali sad jedino nudi shopos koji ima paprene cijene ali sta ces.
Uglavnom flasha se na iXtreme 1.2 i mozes igrati samo igre koje imaju stealth patch (druge ti nece dat pokrenuti) . Ja imam modani i vec dugo igram prek Live-a sam nedavno je bio bann wave s CoD4 jer naravno neko je bio lijen pa je izadao sugavu kopiju igre koja nije bila skroz stealthana.
To da ti flashah xbox ti nebi preporucio jer ima par problema.
Moras imati Samsung ili Hitachi Drive ( U moje vrijeme nije bilo firmwarea za Benq a za danas nisam siguran). Naravno da vidis koji je drive moras odpakirati konzolu i upaliti ju (a to ti skoro pa nitko nece dati). Naravno onda ak imas Samsunga moras rastaviti konzolu da vidis koji je model DVDa.
Kad sve rastavis ide flashanje (Ja sam imo problema s maticnom pa nije odma islo) . Kad upalis xbox od ce raditi 2 min i onda ce se zgasnuti a flashanje traje oko 1 min i 20 sec pa moras sve brzo napraviti da se ne zgasi tijekom flashanja jer onda si bacio pare u vjetar (barem se ne moras brinuti za RROD vise ha ha).
Uglavnom daj pare shoposu da ti oni sve naprave ak nezelis nesto sjebat