@blekaut
Nije nego, ma zapravo mi je najviše palo na pamet radi njihova tri objašnjenja, od Mikuru, Yuki i Kazumija, pogotovo za ljude koji su pogledali više od prvih par epizoda. Jer ono, svi kažu njihovu teoriju što ona jest, ali uglavnom ljudi u RLu kad opisuju anime se referiraju na Haruhi kao da je "Bog", iako su i Mikuru i Yuki jednako precizno objasnile svoje teorije o njoj kao i Kazumi. Hoću reći, BOG je najrazumljiviji koncpet za objašnjavanje nje većini ljudi eli, to mi je samo zaninmljivo bilo, ništa drugo. Kako prići NEPOZNATOM a SVEMOĆNOM nego li preko Boga?
Ako misliš u sklopu Hyperiona, meni bare, ona je nešto četvrto

točnije TIGROVI I MEDVJEDI jel. Ali ne bi spojlao zapravo što mislim ako nisi pogledao sve.

@Karlo
ma ne, samo prvi dojmovi su mi bili zanimjivi ništa posebno,,
A gledao prvu sezonu dok je još izlazila tako da sam gledao na pravi "čudni" način,,, , a onda kad je 2. sezona skroz bila izašla pošto je puno bilo prošlo sam gledao kronološki sve, bude sve jako dobro.
Baš je vrh anime baš u meni razludi MISLILAĆKI EROS baš je jako složen ali bez neke pretencioznosti, a uz to je baš prekrasan i ugodan, baš jako volim Haruhi. Film je baš najbolji ikad.
#otaku #geek #fan #baš