@depresija:
Kraj TTGL-a je ekvivalent penisa koji pati od teske gangrene. Tu nema sumnje i previse filozofiranja. Gainax, studio koji ga je radio, ima tradiciju i jebacki skill da cak i nekakve romanticne anime koje samo zenske gledaju pretvore u nesto sto ce vas nakon kraja gurnuti na rub suicida.

Ali opet, ne znam. Dakle kao, ti si ka neki pipun koji se zatreskao u neku picku, volis ju kao vise od zivota, prva ti je, planirate dete blabla i onda nju otmu.
I sad, krenes za njom. Skuzis da joj se nesto dogodilo i da ces ju izgubit, sto god napravio. Pustis ju na miru i odustanes, izgubit ces ju ranije. Ili jebeno odlucis umjesto toga bacati galaksije poput shurikena samo zato da bi ju ipak vratio natrag, makar znajuci da ces ju ipak izgubiti, bez obzira na svoj trud. Ali si dobio dodatno vrijeme s njom, koliko god trajalo.
TTGL je, koliko god nekima bilo nejasno, anime za prave muskarcine. Ono, macho. Bez zajebancije.
Poanta animea kraja TTGL-a:
"NE DIRAJ MI PIČKU! KOJI KURAC MISLIS TKO SAM JA?! :@"
Simon bijase muskarcina(TM) i moze bijedno stariti sa smjeskom na licu dok se sjeca tih vremena bez zaljenja. Eto, to, poanta, kraj.
Bio to anime ili ne, niste muskarcine ako se ne divite tome.

I usput, krivo si skuzio i kraj EOE-a. Ima na shumi neki topic gdje sam Fr3aku objasnjavao, treba to naci.