RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Nego psajdak,daj neki torrent dobar ak imaš za space battleship yamato.Dakle sve sezone i filmeke kaj ima .
durr, ne slažem se s nekim, idem koristit riječ "durr".Ne znam, ja sam ostao razočaran sa svim pogledanim anime filmovima. FMA film je bio meh, Akira smeće kompletno, Grave of the Fireflies predosadan za podnijet i dalje se ne sjećam. Vjerojatno sam onda odustao od dugometražnih animea.
Citat: Zbunjeni - 25. Siječanj, 2011., 17:21Teško je objektivno reći koji je anime-serijal najbolji i najkvalitetniji jer je svaćiji sud poprilično subjektivan.
Teško je objektivno reći koji je anime-serijal najbolji i najkvalitetniji jer je svaćiji sud poprilično subjektivan.
Citat: Gerogerigegege - 25. Siječanj, 2011., 17:28Citat: Zbunjeni - 25. Siječanj, 2011., 17:21Teško je objektivno reći koji je anime-serijal najbolji i najkvalitetniji jer je svaćiji sud poprilično subjektivan. A što je toliko smješno u mom postu koji si komentirao samo jednim smajlićem?
Šteta kaj zbunjeni nije ostao na forumu, predobar lik.
Zašto ti ne postaš češće? U lajaonici il nešto, recimo.Jel ti nas mrziš? ;______;