HCL.HR

Novi betmen

• 185 Odgovora
  • 34310 Hitova
Re: Novi betmen
« Odgovori #135 : 12. Kolovoz, 2008., 00:14 »
Gledali sad davorin i ja, i meni se film jako svidio. Odličan tempo, ima kulnih scena i u nijednom trenutku nije dosadan.
Glumci su neznam, ok, Joker je stvarno ekstra, mislio sam da ga previše hajpaju ali fakat je genijalno odglumio. Bale mi ide na kurac sa glasom a ovi ostali su okej. Osim ženske, koja je jebeno gadna.  :tired:
Najgluplja stvar koja mi je uništila film skoro je onaj nekakav "sonar" koji je on napravio na kraju, nešto previše gej, kad on ima onaj plavi pogled i oči mu poplave  :tired:
onaj metak je isto gej, i ono rađenje motora od auta  :(

Al film je dobar, da ga jebeš. A Nolan je definitivno najbolji režiser u holivudu trenutno.

« Odgovori #136 : 12. Kolovoz, 2008., 00:17 »
Ljudi koja je ono scena s metkom? Nek mi netko objasni. Mislim da sam tad išo na Wc i kad sam se vratio oni su stavljali metak u neku ciglu neznam šta je već, pa nisam uspio skužit. Vidim da dosta ljudi govori da je ta scena bzvz.

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #137 : 12. Kolovoz, 2008., 00:22 »
Najgluplja stvar koja mi je uništila film skoro je onaj nekakav "sonar" koji je on napravio na kraju, nešto previše gej, kad on ima onaj plavi pogled i oči mu poplave  :tired:
onaj metak je isto gej, i ono rađenje motora od auta

Da, da, da i meni je to nepojmiljivo. Ionako svi znamo da Betmen nije jebeni SF strip nego književno djelo u rangu Bibilije i Gole Istine Nives Celzijus.

« Odgovori #138 : 12. Kolovoz, 2008., 00:25 »
pa da, zato i kažem

« Odgovori #139 : 12. Kolovoz, 2008., 00:27 »
Qwerty nas je ownao :wildboy:

« Odgovori #140 : 12. Kolovoz, 2008., 00:30 »
 :tired:

Da, da, da i meni je to nepojmiljivo. Ionako svi znamo da Betmen nije jebeni SF strip nego književno djelo u rangu Bibilije i Gole Istine Nives Celzijus.

gle ak se furaju na veliku realnost i urbanost nek ne jebu s glupostima. Dovoljno mu je retardiran sam kostim i BETMOBIL.  :thumbs:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #141 : 12. Kolovoz, 2008., 00:31 »
Tis čudan čovek.  :wildboy:

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #142 : 12. Kolovoz, 2008., 00:31 »
Majkemi Grga, zbunjuješ me.  :wildboy:

« Odgovori #143 : 12. Kolovoz, 2008., 00:33 »
daj jebote pretjerali su s jebenim sonarom.  :wildboy:
sve bi bilo okej da nije na kraju filma i da totalno ne prekida prilično kul radnju pri kraju filma.

znate da su pretjerali, ne jebite me ;(

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #144 : 12. Kolovoz, 2008., 00:36 »
Pretjeran je i sonar i metak i retardirani motor i okretanje kamiona i još stavri..
Al u svijetu di u slobodno vrijeme okolo leta čovjek obučen u šišmiša me to ni ne zabrinjava previše. Jel. :wildboy:

Men zapravo žao ke nisu malo više isforsali sonar..tj njegove oči kak svjetle. Čist kao homaž crtiću.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #145 : 12. Kolovoz, 2008., 00:48 »
sve što je grga rekao. nije film definitivno za prvo mjesto, malo je previše izhajpan i nekak imam osjećaj da bi film bio proglašen najboljim treba imat odličnu cjelinu, kao i svoje sastavne dijelove... u ovom slučaju neke stvari štekaju. al da, ok je. i joker definitvno rula.

najviše od svega mi se svidjelo to kaj je film jako dobro objašnjen.

maggie gylenhal saka nabrekli penis. zgodnija je u tajnici.  :ementaler:

« Odgovori #146 : 12. Kolovoz, 2008., 08:20 »
Ljudi koja je ono scena s metkom? Nek mi netko objasni. Mislim da sam tad išo na Wc i kad sam se vratio oni su stavljali metak u neku ciglu neznam šta je već, pa nisam uspio skužit. Vidim da dosta ljudi govori da je ta scena bzvz.
:ementaler:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #147 : 12. Kolovoz, 2008., 09:08 »
adrenaline jebi se fejkeru, nece ti nitko pojasnit i za 50g ces krepat, a neces znat koja je to scena bila!

@grga- ja mislim da to sve ima veze sa novim super mariom za wii, sta ti kazes?

« Odgovori #148 : 12. Kolovoz, 2008., 11:15 »
ja mislim da ti smrdiš srđane  :(
i ništa nemože biti lošije od novog super marija za wee.

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #149 : 12. Kolovoz, 2008., 11:19 »
Izuzev tebe? ;(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9