Zašto ti meni objašnjavaš te tako očite stvari? Kralju, nisam debil i jasna mi je svrha tih stvari, samo ti pokušavam reći da želim bez odrađivanja ijedne od tih funkcija imati elegantan i prikladan uvid u SVOJE OGLEDANE SERIJE. Koji dio nije jasan?
žao mi je ako si shvatio pogrešno, nisam htio insinuirati tvoju razinu intelekta niti ništa slično... ukoliko te bilo što što sam napisao uvrijedilo, žao mi je... ideja je zanimljiva i vidjet ćemo kako će biti implementirano...
E vidiš, to nije ono što meni, a vjerujem i mnogima treba. Kad sam vidio te linkove neke, već sam se ponadao jer tražim već dugo i zasad bezuspješno neki portal/stranicu/nešto gdje bih nakon pogledane epizode ili čega već mogao aptejtati svoj "dnevnik gledanja"... i po izboru ako baš ŽELIM dati joj ocjenu i napisati koju riječ, uz određenu dozu elegancije naravno. Drugim riječima, treba mi Letterboxd za serije. Točno to... u milimetar, i ništa drugo. Ne trebaju mi nikakvi kalendari po kojima ću ja pratiti što izlazi ili skidati epizode, ovo ono, jer tako i tako gledam isključivo kompletirane sezone, a nekad i serije... ( osim sa sitcomima koje baš redovno pratim).
I upravo tu vjerujem da je i došlo do krivog shvaćanja u vašem razgovoru kad govorite o "kalendarima". 

pa to što tražiš imaš kao mogućnost... znači, staviš seriju pod
tracking i sa svakom novom epizodom, kad klikneš na nju pritisneš
watched... ako te zanima u određenoj seriji što si gledao a o što ne, odeš na tu seriju, klikneš
episode guide i imaš kvačice za epizode koje si gledao... naravno, uz svaku epizodu imaš kratki opis radnje da ti bude lakše...
možda ne razumijem točno u čemu je problem i svaka pomoć bi bila dobro došla!