HCL.HR

Potraga za filmovima

• 554 Odgovora
  • 81078 Hitova
Odg: Potraga za filmovima
« Odgovori #465 : 12. Veljača, 2013., 19:12 »
Gledao sam jedna film prije mnogo godina na DVD, a prica ide ovako: sva djeca svijeta su pala u komu i nakon nekog vremena su poceli se probuđivati i ubijati odrasle ljude :D

« Odgovori #466 : 12. Veljača, 2013., 19:26 »

*

Dishonored

• **
  • 222
  • Mr. Andjelo
« Odgovori #467 : 12. Veljača, 2013., 19:38 »
E ljudi bio bi vam vječno zahvalan kada biste mi rekli kako se zove film koji trazim. Film je radjen na istu foru kao tournament. Znam da je bio smack down, i celavi glumac. ( nisam siguran Al mislim da je to The Rock)

*

pilip

• 1590
« Odgovori #468 : 12. Veljača, 2013., 19:40 »
Nezz umro bi valjda da gledam ovaj Plague. Ne mogu smisliti djecu. :wildboy:

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #469 : 25. Veljača, 2013., 19:18 »
E jel zna neko di mogu skinut film a da je sinkroniziran na hrvatski, konkretno treba mi Happy Feet 2 na hrvatskom za malog bratića

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #470 : 25. Veljača, 2013., 19:30 »
Imaš acc na Torrent HR?

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #471 : 25. Veljača, 2013., 19:36 »
nemam, za to treba invite jel da?

« Odgovori #472 : 09. Ožujak, 2013., 21:41 »
Evo bas gledam... Gone 2012
Iduci...The Samaritan 2012
Pa na spavanje..:solidus::solidus::solidus:
« Zadnja izmjena: 09. Ožujak, 2013., 21:43 Denni86 »

*

sajo

• **
  • 280
« Odgovori #473 : 09. Ožujak, 2013., 22:39 »
Film je na foru prvog Kickboxera. Liku nešto urade i onda on čuje za tog trenera u džungli u Tajlanu i probije se do njega kroz planinu i ovaj ga trenira. Sjećam se scene kad on stoji  u džungli, iza njega se spušta zmija, on se okrene i uhvati je za glavu. Pomagajte.

*

pilip

• 1590
« Odgovori #474 : 10. Ožujak, 2013., 13:39 »

*

sajo

• **
  • 280
« Odgovori #475 : 10. Ožujak, 2013., 14:06 »
:fpalm:

mislim da ipak nije

*

Razer 911

• *
  • 91
  • ★ ★
« Odgovori #476 : 20. Ožujak, 2013., 11:57 »
E ljudi jel neko zna ovaj film,gleda mi se a bas mu se nemrem sjetit imena
Znaci film je horor/komedija,radnja je na nekom otoku na kojem tam ljudi imaju partije i slicna sranja ko neki kamp,i onda neki frajer u cenom ja mislim,izgleda kao smrt pocne ubijati ljude po otoku blabla unisti im brodove i sve to da ne mogu pobjeći.

Mislim da film se zove nes na c ali nisam ziher
Eto pa ak neko zna

edit : nasao,zove se club dread
« Zadnja izmjena: 20. Ožujak, 2013., 12:52 Razer 911 »

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #477 : 17. Lipanj, 2013., 13:50 »
Pozz ekipa,

evo cura bi htjela da gledamo jedan film koji je njoj izazvao traume negdje oko 7-8 razreda (cca 2008 godina) osnovne i kojega je potisnula, a sad ga želi gledat. Jedino što se sjeća je kako neki tip iz srednjeg vijeka ili sl. oslobodi nekakvog demona od nekud, kroz neka vrata ga pusti (ćelav tip taj demon, u crnoj haljini ala Voldemort nešto, al ima crne rupe umisto očiju, kaže da je zbog tog jeziv) i sad taj demon lovi tog tipa, a ovaj ga može ubiti jedino ako mu sazna ime. Postoji kao i neki zmaj mudri, koji je tipu dao zagonetku i onda kad rišiš tu zagonetku možeš pitati zmaja neko pitanje jer oni kao sve znaju i to...al zmaj ga nešto prevari pa mu ne kaže ime...i lik se na kraju suoči s tim demonom i nazove ga svojim imenom i pogodi
i to je u biti sve što zna
i gledala ga je na HRTu ili tako nečemu, dakle film nije friško tad izaša

EDIT: U prijevodu je ime za takve demone (ima ih kao više no tu se samo jedan oslobodio) "bezimeni", ako što pomaže

« Odgovori #478 : 27. Kolovoz, 2013., 13:39 »
Poz ekipa ak mi mozete pomoc u vezi jednog filma,znam da ce opis bit presjeban ,al taj sam film gledo ko klinac ( sad mi je 17 pa ono :hiha: )
To sam jos gledo na kazetama i na kazeti je pisalo Akcija terorizam,sto je vjerojatno neki fejlani prijevod pa ono..
Znaci neki psihopat uhodi frajera i njegove prijatelje al mu je cilj samo taj neki Jack ja milism da se zvao.Na kraju ga rani ili nesto ,a taj Jack misli da mu je on prijatelj.Kasnije ga objesi na neku zgradu i onda se predomislio htio ga je spasit ,al ovaj se odvezao i poginuo.Taj psihopat otkopa grob i odnese ga na neko gradiliste na dizalicu.Onda brat ili prijatelj sta li vec ide njega osvetit i doalzi tamo sa svojom curom na teren od tog frajera a to je neko gradiliste i tamo se odvija scena pola sata skoro samo pucaju i sta sve ne,imali su neki auto i zaletili se kroz njegovu kucu.

Sad nez znam da je opis reterdiran al to mi je jedino u glavi ostalo.

*

mxboy319

• **
  • 464
  • SlimeBoy01
« Odgovori #479 : 23. Rujan, 2013., 11:30 »
Horor filim:Magla
Radi se o nekom cudovistu iz magle koje napada grad radnja je u supermarketu,nakon par dana jedan dio ljudi zeli pobjeci dok su trcali do autra ostali ih je manje tj 5 pobjegli su najdalje sto mogu nestane gorivo ovaj izvadi pistolj a imo samo 4 metka (htjeli su olaksat tako sto ce se svi ubit)ovaj glavni lik sebe nije ubio onda je izaso iz auta i der se da ga čudovišta napadnu cuo je buku to su bili vojnici i on je poceo plakati ;(

Ovo je tuzan horor ;(
« Zadnja izmjena: 23. Rujan, 2013., 19:42 Cole »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9