HCL.HR

Potraga za filmovima

• 554 Odgovora
  • 78893 Hitova
Odg: Potraga za filmovima
« Odgovori #495 : 09. Prosinac, 2013., 16:22 »
I Still Have A Soul - TRAILER. :piva:

« Odgovori #496 : 09. Prosinac, 2013., 19:30 »
To je to! Hvala <3

« Odgovori #497 : 26. Prosinac, 2013., 23:48 »
Znači ovako, francuska komedija jedan momak na selu radi na nekom imanju i onda pođe u pariz sa prijateljem kod sina od šefa koji je na fakultetu a ustvari nije,a sve zbog neke cure.Zatim ta dvojica sa sela su jednom zavrsili na derneku gdje su drogirani, sjecam se i jedne scene gdje je spasio neke momke sa ulice sa mobitelima,neka krađa je bila u pitanju... I tako, bio je na rtl2 jednom, stvarno se nemogu sjetit kako se zove pa ako bi neko mogo pomoc bio bi zahvalan :)

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #498 : 01. Veljača, 2014., 23:41 »
Dakle tražim film gdje glumi Gene Hackman.
Po njegovoj listi filmova nema šanse da nađem, jer onak pecto istih filmova.
Ali sjećam se kao klinac da je bio jako dinamičan i tajan, nešto CIA ili FBI i da se dio radnje odvijao na snijegu u nekom američkom gradu.
Svake godine se sjetim filma i želim ga pogledat. Imao je neku tajnu što je rekao svome jednom prijatelju ili kolegi i onda su ga lovili, barem mislim.

*

DjoleL29

• n00b
  • 1
« Odgovori #499 : 21. Lipanj, 2014., 01:17 »
U filmu se desava da idu likovi negdje sa avionom i jedan predvidi da ce avion eksplodirati i pocne da vristi i bude izbacen i jos su neki izasli i onda ti sto su preziveli oni umiru cudnom smrću.Film ima vise dijelova u jednom je rijec da je cura predvidjela da ce onaj voz na vasaru (il gdje vec) se pokvariti i isto pocela vristati i oni koji su prezivjeli umiru na nacin na koji ih je ta cura slikala to vece.Ako neko zna kako se zove bio bih mu zahvala da napise :ave:

*

disc0

• 3069
« Odgovori #500 : 21. Lipanj, 2014., 19:35 »
U filmu se desava da idu likovi negdje sa avionom i jedan predvidi da ce avion eksplodirati i pocne da vristi i bude izbacen i jos su neki izasli i onda ti sto su preziveli oni umiru cudnom smrću.Film ima vise dijelova u jednom je rijec da je cura predvidjela da ce onaj voz na vasaru (il gdje vec) se pokvariti i isto pocela vristati i oni koji su prezivjeli umiru na nacin na koji ih je ta cura slikala to vece.Ako neko zna kako se zove bio bih mu zahvala da napise :ave:

Final Destination

« Odgovori #501 : 30. Prosinac, 2014., 20:44 »
Jel itko zna film u kojemu brat i sestra(otprilike imaju 10 god.) planiraju bijeg od kuce i taj brat  proucava knjigu o bijegu. Kada napokon spreme hranu i sve sta im treba stanu u sumi da se odmore i skuze da su im vile ili patuljci ukrali hranu? PS: film nije Ivica i Marica.

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #502 : 30. Prosinac, 2014., 23:23 »
Jel itko zna film u kojemu brat i sestra(otprilike imaju 10 god.) planiraju bijeg od kuce i taj brat  proucava knjigu o bijegu. Kada napokon spreme hranu i sve sta im treba stanu u sumi da se odmore i skuze da su im vile ili patuljci ukrali hranu? PS: film nije Ivica i Marica.
Volio bih to pogledat ako neko zna naziv filma.

« Odgovori #503 : 01. Siječanj, 2015., 16:39 »
Volio bih to pogledat ako neko zna naziv filma.
Taj film sam volio gledati kada sam bio mali i vec ga nekoliko godina trazim ali nikako mi ne uspjeva :bonk:

« Odgovori #504 : 07. Siječanj, 2015., 11:55 »
Jel zna neko neki film slican project x-u?

« Odgovori #505 : 07. Siječanj, 2015., 16:30 »
21 and over, nije bas project x, vise je na bazi mamurluka

« Odgovori #506 : 21. Siječanj, 2015., 18:07 »
Jel zna netko ime filma malo je stariji gdje oni vojnici patrioti (nezz tocno kako su se zvali) na strani Amerike su ostali u sumi poslije bitke (bar mislim da je tako bilo jer nisam gledao film ispocetka) i sada oni moraju prezivjeti jer imaju malo hrane i tako onda dode i do nekih svadja i preprika, ali na kraju kad misle da je gotovo nadju bazu i budu spaseni?

*

disc0

• 3069
« Odgovori #507 : 30. Siječanj, 2015., 11:08 »
Zanima me kako se zove film, davno ga gledao jos kao mulac.
Ceski, poljski ili slovacki nisam siguran, jedino cega se sjecam da frajer svira violinu i da ima neki ful mali autic i ako me sjcanje dobro sluzi to je bila komedija.
Zadnji put sam ga pogledao pred 20+ godina pa je dobro da se iceg sjecam :mrgreen:

« Odgovori #508 : 27. Ožujak, 2015., 21:37 »
Pozdrav ljudi,
u pitanju je serija, no nisam našao temu za seriju pa eto ovdje...

Ne sjećam se puno, no serija se emitirala unazad par god čini mi se na RTLu i to samo prva sezona radi se o nekom dječaku koji je pronašao kao nekog "gmaza" (neki izvanzemaljac, šta već). Znam da je ovo praktički ništa lol... ali ne sjećam se previše ali serija je rullala :wildboy:

edit: pronašao sam, zove se Surface i nije završena :v
« Zadnja izmjena: 27. Ožujak, 2015., 21:47 Nasty Rabbit »

*

kinaivan

• **
  • 250
  • 60% of time, it works every time
« Odgovori #509 : 15. Svibanj, 2015., 21:55 »
Evo jucer oko 23,30 je poceo na nekom od onih filmskih kanala mislim (HBO, Cinemax, Cinestar...). Znaci film se radi o jednom paru koji imaju naizgled savrsen brak, 2 djece, on bogat. Ali ona ga prevari i on zavrsi u umobolnici dok mu ona sve uzme i na kraju on nju ubije u ludnici i nitko mu nemoze sudit jer je kao "lud". Zna netko?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9