HCL.HR

Serije koje trenutno pratite

• 2104 Odgovora
  • 301585 Hitova
*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
Odg: Serije koje trenutno pratite
« Odgovori #1245 : 13. Svibanj, 2014., 05:29 »
Čeka se finale Arrow, season 2! :solidus:

*

disc0

• 3069
« Odgovori #1246 : 13. Svibanj, 2014., 06:51 »
Poceo opet gledat Archer-a, bio sam odustao nakon 2 sezone.
Sad odgledao 3-u sezonu i dobar mi je, neki put malo naporan humor, ali sve u svemu OK serija.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #1247 : 14. Svibanj, 2014., 23:40 »

Oduševljen iz više razloga.
Prije par tjedana nisam ni htio gledat, rekoh nemrem si zamislit Muldera u takvoj seriji.
Kada ono Mulder je smješan u usporedbi s ovim. Genijalna serija.

Svi likovi koje se pojave u seriji su savršeno lajkabilni.
Nezz totalno se uvukao u njihove živote.

Trenutno sam na četvrtoj sezoni, druga mi je najbolja, prva odmah iza nje, ali ni treća i četvrta nisu toliko loše.
Lew Ashby </3. Neću spojlat više, savršen lik. Jedini napor mi je bio onaj frend njegov iz NY-a Zoltan jebeni il nešto.
Sviđa mi se jako odnos Moodya prema najvažnijim ženama u njeogovom životu.

Lik je realno govno od čovjeka, ali opet toliko humanosti i razuma je ponekad zakopano u njemu, da je i kao takav, bolji otac i bolji čovjek od ostalih suhopraznih likova.
Osim što mi jebeno paše u svim segmentima, već me jako puno puta serija natjerala da se zamislim oko nekih stvari.
Kako sam se pronašao u nekim greškama, tako i u nekim situacijama.

1. Season - 8.5
2. Season - 9.5
3. Season - 8.0
4. Season - 7.5

9.0

*

disc0

• 3069
« Odgovori #1248 : 25. Svibanj, 2014., 19:31 »
Marvel agents of SHIELD, stajaznam, gledam kad sam vec skinuo cijelu sezonu, ali nije to bas nesto, nekako mi je djecja/teen ala buffy ili tako nesto...neznam, nije losa, ali nije bas ni dobra.
Tesko se priviknut na ovakve serije nakon Breaking Bad-a, GoT-a, Boardwalk Empire-a, Sopranos-a i ostalih vrhunskih serija.

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #1249 : 27. Svibanj, 2014., 14:55 »
Gledajte Fargo, dobar je.

« Odgovori #1250 : 27. Svibanj, 2014., 15:09 »
Gledat će se sigurno... samo da iziđe još tih par epizoda.

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1251 : 27. Svibanj, 2014., 19:05 »
https://www.youtube.com/watch?v=YFXHfEqMcis

Izgleda užasno, al ajde... skinuti ću prvu epizodu.

Blek, kakav je Fargo?

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #1252 : 27. Svibanj, 2014., 19:19 »
Pa rekao ti je. :hiha:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1253 : 27. Svibanj, 2014., 20:35 »
To je, naravno, pitanje koje traži da malo više objasni. :hiha2:

Nego, ovaj Penny Dreadful je smeće. Bar prva epizoda lol.
Miks Frankensteina, Doriana Graya i vampira u viktorijanskoj Engleskoj sa Evom Green, Timothy Daltonom i Josh Hartnetom između ostalih.

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #1254 : 29. Svibanj, 2014., 11:23 »
Napokon pogledao Lost, nez, rulala serija do zadnje epizode, baš je nekako brng završila :chair:

Sad se prebacivam na Arrested Development, vidim da je dosta hvaljena pa i to pogledam :piva:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1255 : 06. Lipanj, 2014., 23:39 »
Homeland 3. :(
Bas... Krivo. :(

*

disc0

• 3069
« Odgovori #1256 : 07. Lipanj, 2014., 06:23 »
Homeland 3. :(
Bas... Krivo. :(

o da.

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1257 : 07. Lipanj, 2014., 13:05 »
I ne kužim ih baš. Realno, Damien Lewis je nosio cijelu seriju. Cijelu 3. sezonu se njega čekalo da se pojavi... Nezz što će sad napravit i kako će ostvariti toliki interes u novoj sezoni. Pričaju nešto da će Carrie i Saul biti središnji dio serije, al nezz...

I nije mi jasno zašto su tako naglo prestali pratiti obitelj. Mislim, do sredine sezone su se pojavljivali redovno, a onda odjedanput ih nisu više niti jednom prikazali. Sad kao pričaju da ih uopće neće niti biti u novoj sezoni. To mi se ne sviđa baš. Baš je taj odnos obitelj-brody-carrie bio srž serije, a sad se ostalo bez dvije karike. Nez.... baš sam razočaran.

Iako ko zna... možda se nešto dogodilo kad se Carrie okrenula od vješanja. Ali realno nije, tako da sranje.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #1258 : 07. Lipanj, 2014., 20:33 »
A ide serija dalje?
Ja sam mislio da je to to... :fpalm:

Ajd bas me sad zanima sto ce bit!

« Odgovori #1259 : 07. Lipanj, 2014., 21:15 »
Iskreno, vi ste među rijetkima za koga čujem da im se nije svidio ovaj potez. Mnogi kukaju već dvije godine (Tamo negdje od sredine 2. sezone) da mrknu Brodyja čim prije. I iskreno, mislim da je ovo čak i dobar potez. Cijela napetost oko njega kao lika se temeljila na terorist je-nije terorist balansiranju prve sezone, i nakon što je ipak odlučio ne raznijeti bunker na kraju prve sezone, bilo je sve teže i teže pisati njegovu priču. Uostalom, meni ne trebaju niti on niti Carrie da bi serija bila dobra. Saul kao ultimativni badass glavni, Quinn također obavezno, tu i tamo Virgila i Maxa sa svojom šašavošću ubaciti i to je to!

Što se tiče same kvalitete serije, 3. sezona se IMO može podijeliti na dva dijela. Prva polovica koja je... pa zapravo dosta loša. Mislim, nije to loše nikako, ali u odnosu na recimo prvu sezonu, itekako je. Jedva sam istrpio iritantnu Danu sa svojim teen-ljubav-buntovništvo problemima. Ali bome, druga polovica je isto toliko odlična, napeta, pametna i ono što je trebala biti od početka sezone.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9