A nije Jamie usran kaj pričaš.
I nije neki silovatelj. Scena je bila malo wtf gadljiva al ono
a i iako je good guy kojeg svi zovu gadnim imenom kojeg je dobio po radnji koja je zapravo spasila cijeli Kings Landing iako se možeš s njim poistovjetit iako ti može bit ili cool ili jednostavno iritantan iako ima dobre i loše odluke ne bi rekao da je on u suštini good guy. Nitko od Lannistera nije.
Više bi rekao da je frajer neki lawful neutral. Sjeti se samo kako je lancima zatuko onog rođaka koji je bio s njim u čeliji u 2 sezoni samo da bi mogao pobjeć bez trunka savjesti.
Pobio bi vjerovatno d amože cijeli svijet kako bi on mogo bit jedini jebač svoje sestre. Kaj ja znam
ima svojih pluseva, ima neke časti, drži se riječi i obećanja al da je good guy
hmmm
više nekako neutralno dobar/zao šta ja znam...na sredini jel.
Kad smo kod toga da od cijelog casta morate izabrat tri lika iz serije (ne knjige) koji su vas se najviše dojmili (smatrate da su najbolje odglumljeni) koji bi to bili ?
Meni
1: The Imp (obavezno s svojim drskim primjedbama i ujedno najboljim smislom za humor ovaj Dinkleage je brutalan, vjerujem da Tyriona duplo veći čovjek ne bi uspio ni upola odglumiti)
2: Littlefinger (osobno najzanimljiviji totalni spletkaroš i muljator koji jedini on sam zna šta planira, čovjek bez motiva i sa svim motivima istovremeno, težak za prokljuvat, nemoguć, jednostavno prejak lik)
3: Tywin Lannister (ovog glumca bio volio ko prof povijesti

nezz lika bi mogo cijeli dan slušat kako priča o bitkama a i čovjek je totalno onaj tip osobe koja stvara dojam strahopoštovanja kada samo uđe u sobu)