Spring Breakers (2012)A rula.

Očekivao sam da će me smoriti, ali nije!
Nezz, ta sporost je s jedne strane dosta fina, al s druge, film nikad ne izgradi neki tempo,.,
Stilski savršen, naravno. Odlično izgleda i baš ima neki,,, estetski feel dobar.
I orkestralna verzija Skrillexa rula, naravno,,
Franco je dosta dobar.
Ali onda dođe glupi Gucci Mane i bude nerealno užasan.

Fino. =)
The Thirteenth Floor (1999)Sjetio sam se nedavno ovog filma,, gledao sam ga davno nez, još sam bio u osnovnoj školi, ali ostao mi je u sjećanju.
Al u biti je dosta ne-dobro. Premisa filma nije loša, ali izvedba je fulana.
Umjesto da se osvrne na neke zanimljivije ideje kod takvog koncepta, film se bezz zaplete u nepotrebne subplotove i dosadna smeća.
A i gluma je dosta rendom. Nitko ne izgleda uopće baš toliko zainteresirano za film. Kako je moguće biti toliko nekarizmatičan kao Bierko,,, ja ne znam.
odlična fedora, debiluFilm napravi nešto i onda misli da je toliko pametan, a to je zapravo SF jedan nula jedan. xD
Mislim, gledljivo je i sve to, ali potpuno underwhelming.
Schizopolis (1996)Britka satira koja se osvrće ne samo na društvo oko nas, već i na film kao takav i život općenito.
Ovaj film pršti inteligencijom i slojevitošću.
Kralju, puši kurac.
Taj samozadovoljavajuće intelektualan humor je dosta iritantan uvijek.
Ne zato jer je toliko dubok ili nešto, nego baš zato što nije, a misli da je. xD
Nez, ovo je baš nekako "student druge godine filma" projekt.
Ali nekako unatoč tome ima taj neki VHS feel,,,
Neki dijelovi su dobri i čini mi se da bi mogao biti skroz dobar da nema tih iritantnih ADU-student šema.