U pripremi za novog, treba pogledati i ovu legendarnu trilogiju!
RoboCop (1987)Solidnjak! Bolji čak nego što ga se sjećam.
Ali ima nekih rendom dijelova,,, već sam zaboravio pola filma lol.
Dosta je BRUTALAN. Mislim, svaki metak u filmu RAZARA meso. :O :))
Ima ona jedna sjebana scena koje sam se najbolje sjećao od prije -
kad se onaj lik zabije u toksični otpad pa bude sav bljakica. To mi je bilo dosta upečatljivo kad sam bio klinac, a i sad je dosta sjebano.
Ima humora, koji uglavnom funkcionira čak,,,, osim par slapstik stvari koje potpuno unište ton scene LOL.
Robo bježi od onog ED209 robota koji treba biti strašan i opasan,,.,., ali onda se posklizne niz stepenice i kmeči kao dijete,. OK!RoboCop 2 (1990)Regardan kao dosta lošiji nastavak,,,, ali dogodila se Highlander situacija.
Zapravo skroz dobar film, zabavniji od jedinice def.
U početku se shvaća ozbiljno, iako ne bi trebao jer je prilično redikulan, ali onda negdje oko polovice postane svjestan te činjenice pa prihvati svoju redikulnost. Naravno,,, taj drugi dio je i dosta bolji.
subverzivnost 
Ima nekih vrh scena na koje sam se na glas nasmijao.
Ovdje čak i taj glupi slapstick funkcionira jer nije okružen seriozitetom.
Nezzz, te neke odluke scenarističke i sve što se ubacilo u film,.,., genijalno.
U jednom trenutku Robu reprogramiraju da bude samo dobar i rješava stvari riječima i bude PIČKICA LOL!!! Ali savršeno je jer je to samo desetminutni detour i ništa ne bude s tim nego eto malo,., malo šašavosti.
dakle,, idi jebi frižider, kurcovratiRoboCop 3 (1993)Uuuuuuu, stari moj, a kolko je tek OVO loše, a?
Baš ful užasno, jeeeeebote, NAJGORI FILM IKAD,,,,
A rula, naravno.
Problem je što su ljudi plebovi i vole svoje high brow srs filmove poput RoboCop 1.
Dakle stvari koje RoboCop 3 ima:
- male djevojčice koje ful puno sranja znaju i hakiraju robote
- japanske robote koji su,,, jasno, samuraji
- scenu u kojoj Robocop metkom izbije asu pištolj iz ruke i onda puca u taj pištolj tako da pištolj ostaje u zraku
- scene u kojima kamera prolazi kroz Robocopove žice
- jetpack
- lude pankere koji su ful sick in brain i imaju lude kose
Kao što vidite, film ima baš puno toga!
ixylyffNezzz, ovo je bilo zabavno, šašavo,,, događaju se stvari i tako. Što više ljudi žele od filma o policajcu koji je robot, ja nez.
Jako je simpatično kako ga ljudi (najviše ostali policajci) kroz trilogiju prihvate kao ČOVJEKA i kao kolega im je i to. :3
Najveći problem trojke je što ima baš puno tih ideja koje želi pokazati, pa onda dosta toga jednostavno ostavi negdje na pola jer eto, nema toliko vremena. Ali ništa baš bitno, pa,,,,, nije ni bitno. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
UGL, dobra trilogija def!
Sva tri može!
Sad treba još pogledati i mini seriju.
Ali malo sam tužan sad jer sam siguran da je novi baš bezlično bezdušno generično nesimpatično govno. ;____;