Infini (2015)Infini je SF sa elementima psihološkog horrora. Zaplet filma podsjeća na Dead Space, znači u pitanju je budućnost, u udaljenoj svemirskoj rudarskoj stanici se dogodi nekakva biološka katastrofa a specijalna "search & rescue" ekipa se teleportira tamo da istraži šta se dogodilo i spasi jednog preživljelog. Inače, zbog dilatacije vremena dan na toj planeti je kao par minuta na Zemlji... Zanimljiv SF uradak, definitivno osvježenje u današnjim ustajalim trendovima. Nemojte da vas mlake ocjene kritike odvrate od filma jer je mnogo bolji od toga i definitivno zaslužuje pažnju.
8Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)Očekivano odličan, jest da mi je prvi dio ostao nenadmašan ali Rogue Nation je sve ono što čini Nemoguću misiju i ako ništa ostavio mi je bolji utisak nego prethodni Ghost Protocol. Priča ko priča uvijek je slična, čisto drži vodu i ništa više od toga, međutim likovi su mi dosta bolji, pogotovo mi rula Sean Harris u ulozi Solomona Lanea, zasjenio ih je sve. Akcija je zabavna, ima i dosta humora, prava poslastica za jedno gledanje.
8,5Despicable Me (2010)Humoristično, simpatično, zabavno, malci puno rulaju

... jedan od najboljih crtaća koje sam pogledao u dugo vremena. Veselim se nastavcima.
9Despicable Me 2 (2013)Još bolji od ionako odličnog prethodnika. Toliko zabave odavno nisam vidio u nekom djelu sedme umjetnosti.
9,5