HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2216806 Hitova
*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17610 : 31. Prosinac, 2015., 15:48 »
Everest (2015) ★★★½

Ovo bi trebalo stavit u 4DX kino na otvorenom u snježnim uvjetima i sa snijegom xD Dobar film, prelijepa slika filma. Odlična gluma likova i ono što volim kod ovakvih filmova bez obzira bili oni po istinitom događaju ili ne; a to je da ukoliko se radi o nekakvoj životnoj drami ili preživljavanju, kada film u meni probudi grčeve zbog kojeg mi ga je teško gledati. Skroz napet u kritičnim situacijama.

Sicario (2015) ★★★★★

Fantastičan film za kraj ove godine. Možda će mnogi prigovarat za dosadan plot, no ovi glumci kradu show. Nakon uloge u The Huntedu, za Benicio Del Tora sam mislio da mu je to najbolja uloga; ali ovdje kao da je s druge planete. Jedna od najimpresivnijih badass uloga koje sam vidio. Atmosfera filma, kao i glazbena podloga su također na vrhunskoj razini. Nije film godine, ali je vraški blizu. Ali ona scena na autoputu koja je 10/10, početak filma, te one man show na kraju. Josh Brolin također jako dobar kao i Emily Blunt kojoj nisam vidio ciceke.  ;(

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #17611 : 01. Siječanj, 2016., 11:03 »
Upravo smo žena i ja pogledali super mini seriju The Lost Room - 9/10

3 epizode po 1:27h i stvarno zanimljiva priča. Svi koji vole priče o drugim dimenzijama i paranormalnom onda ovu mini seriju obvezno pogledajte.
Super mi je kako su iz običnih predmeta,  koje svaki dan nalazimo i koristimo, napravili cijelu mistifikaciju i dali im totalno drugo značenje.

*

theth1ef

• **
  • 210
  • Učiš dok si živ.
« Odgovori #17612 : 01. Siječanj, 2016., 16:36 »
1. Vacation (2015.)    -  7/10
Nastavak na sve one filmove Chevy-a Chase-a.
Sve u svemu zabavan film, ali najzanimljivije scene su već pokazane u trailerima.

2. Absolutely Anything (2015.)    -  8/10
Simon Pegg dobije moći od vanzemaljaca jer žele vidjeti koliko su ljudi sposobni da se pridruže intergalaktičkoj zajednici.
Pegg me oduševljava u svakom filmu pa tako i u ovome.  :thumbs:

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17613 : 01. Siječanj, 2016., 16:38 »
Odgledao i LOTR trilogiju..Sta reci o ovom remek djelu nego svakac cast, stvarno nesto posebno !! Ocjena 10,1/10.

« Odgovori #17614 : 01. Siječanj, 2016., 18:12 »
Creed (2015)

Nisam imao prevelika očekivanja, no budući da sam fan Rocky filmova morao sam pogledati.
Mislim, ne mogu reći da sam neki "fan" Rocky filmova jer sam ih sve pogledao kao klinac i tad su mi bili vrhunski (ne sjećam se svega baš). Toliko vrhunski da sam nakon gledanja punio vreće pijeskom i slamom (!), udarao kao luđak i onako, maštao da ću postat boksač jednog dana. Djetinjstvo <3. Doduše, ne znam koliko bi mi sad bili vrhunski. U zadnje 2-3 godine pogledao sam samo prvog koji mi je čist okej film (pregazilo ga vrijeme malo), i onaj reboot il šta već iz 2006. koji mi je bio vrlo dobar (kraj tj. borba mi je bila malo glupava al generalno jako ugodan film). Creed me baš iznenadio, i to ugodno. Mislio sam da će ovo bit još jedan klasični "od trnja do zvijezda boksački film" no hvala Bogu ipak nije. Ne potpuno jel. Film ima svega; ljubavne priče, emotivnih scena, legendarnih Rocky motivacijskih razgovora itd. Koreografija borbe je stvarno fenomenalna, iako u nekim scenama previše ubrzana. Stallone je ovdje vrh, baš ne možeš ostat ravnodušan na njega <3. I ostatak glavne ekipe je ok, Michael B Jordan i Tessa Thompson koja mi je presexy (malo na Rihannu baca  :approve ). Soundtrack isto dobar, ostalo mi je par melodija u glavi. Kažem, iako pomalo predvidljiv u nekim situacijama (btw kraj je dosta zadovoljavajući) jako jako dobar film. Čvrsta osmica od mene.
« Zadnja izmjena: 01. Siječanj, 2016., 18:16 gamelaker »

*

9mlg9

• Gost
« Odgovori #17615 : 02. Siječanj, 2016., 00:01 »
Wild Target (2010)

Cura i ja smo fanovi Billa Nighyja, meni je izvrstan u Love Actually, a njoj u About Time. Slučajno sam nabasao na ovaj film na Cinestar kanalu ili TV1000, ali negdje od sredine. Bio mi je ok, ali nisam sve pohvatao pa sam skinuo i pogledao. Ugodno iznenađenje. Jako volim britanske krimi-komedije, a ova je fakat ok. Osim Billa glume i Emily Blunt te Ron iz Harry Pottera :D Topla preporuka, zabavan film, za nasmijat se.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #17616 : 02. Siječanj, 2016., 04:56 »
Watchmen (2009) ★★★★

Mislio sam da ću biti više oduševljen s obzirom na hvalu za ovaj film i s ozbirom da traje tri i pol sata ova produžena verzija, no i ovako mi se jako sviđa, samo mi nije dostigao vrh kakav sam mislio da će biti. Nakon pet godina odgađanja gledanja, pogledao sam ga prvog dana ove godine. Sviđa mi se jako neo-noir stil i kako funckioniraju superheroji u alternativnom svemiru. Neke stvari su mi ispodprosječne, no sve je u službi filma i njegove atmosfere pa sam mogao progutat to. Neki likovi poput Adriana Veidta/Ozymandiasa, Dana Dreiberga/Nite Owla su mi bili nepodnošljivi, dok su pak neki kao Rorschach i Edward Blakea/Comediana ukrali cijeli show. Atmosfera i glazbena podloga filma su čudo. Da je film imao produkciju i kostimografiju te cast jednog Nolanovog Batmana ovo bi bilo nešto najbolje ikad, no film kakav je, iovako je vrlo vrlo dobar. 

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17617 : 02. Siječanj, 2016., 21:18 »
Black Swan (2010) 9/10 - Odlican i napet film.Natalie Portman i Mila Kunis, pa di ces bolje od toga.Stvarno veliko iznenadenje, dugo vremena sam ga izbjegavao pogledat, al sad kad jesam stvarno sam zaovoljan sa svime.
1408 (2007) 6,5/10 - Film ima stvarno odlicnu atmosferu, dosta toga je u filmu dobro, al nisam zadovoljan sa ukupnim dojmom, mislim da je to moglo bit dosta bolje napravljeno.
Frailty (2001) 7,2/10 - Totalno bolestan film.
Bridge of Spies (2015) 9,7/10 - Filmcina ipo.Steven Spielberg je jos jednom pokazao da je veliki gospodin.Tom Hanks kao i obicno je Tom Hanks.Stvarno nemam rjeci, ko nije pogledajte odma.
« Zadnja izmjena: 02. Siječanj, 2016., 21:26 bartul_9 »

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #17618 : 02. Siječanj, 2016., 21:21 »
Opet s tim bojama vi...
Dajte il boldajte naslove il narančastu koristite...
Bole oči mamicu vam.

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17619 : 02. Siječanj, 2016., 21:26 »
I onda je Cole rekao neka bude narancasta.I bi narancasta.

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #17620 : 02. Siječanj, 2016., 22:12 »
Čole, a da promjeniš već jednom taj CRT?  :hihi:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing