HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2218565 Hitova
*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #7035 : 23. Prosinac, 2009., 02:01 »
Malo sam ljubomoran sad, moram priznati. :wildboy:

« Odgovori #7036 : 23. Prosinac, 2009., 02:34 »
 :b_ae:

Gledao 2d avatar, ne znam, rulalo mi :( Likovi jesu svi stereotipi, priča nije bogznašto, al rula. :( Ne znam, ići ću i 3d gledati heh3h3 :b_dodo:

Mr. T, nije valjda da ti je Gran Torino toliko loš :b_wildy: Ili to samo radi kraja kažeš ? Mislim, rula film, i kraj je ok,
SPOJLER QWUWUWUWA
ionako ima, ne znam, 90 godina Clint, i tumor ilištoveć, bolje da je umra donekle smisleno, nego da je nekakv drugačiji kraj ;(

KRAJ SPLLJAERA WUNDKapw'dw

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #7037 : 23. Prosinac, 2009., 02:37 »
ček, zašto si gledo u 2du? kriste :wildboy:

« Odgovori #7038 : 23. Prosinac, 2009., 02:39 »
Zato jer je jeftinije

:b_wildy:

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #7039 : 23. Prosinac, 2009., 02:42 »
Da, 3kn.  :b_wildy:

*

Weky

• 3648
  • w00t!!!!!11
« Odgovori #7040 : 23. Prosinac, 2009., 03:34 »
mi smo smijeli iznjet naočale van. tak da sam razmišljo da odem doma na pauzi s naočalama.

Koji bi bog doma radio s naočalama za 15 minuta. "Bok mama, ovo su Cinestar 3D naočale. Idem sad ja."?

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #7041 : 23. Prosinac, 2009., 03:36 »
 :hihi:

ame nemoj bit retaj oept da te bena :( falijo si  :ementaler: :(

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #7042 : 23. Prosinac, 2009., 08:48 »
SPOJLERI SU DOLJE :thumbs:

Mr. T, nije valjda da ti je Gran Torino toliko loš :b_wildy: Ili to samo radi kraja kažeš ? Mislim, rula film, i kraj je ok,
Na koji način je ok? Clint sjedi s klincem i govori mu kako se mora smiriti i ne reagirati burno. Ja mislio sad će neka kul lekcija o sazrijevanju, ako ne to, ne znam, klint će ih apsolutno sjebat s nečim. Ka ovo ono. Al ne, on dođe i ubiju ga. I onda policajci razgovaraju. HEJ, NAPOKON ćemo moći uhititi one gnjide. NAPOKON ima svjedoka. Jeej ono, opravdavanje radnje i besmislenog kraja.
IMO, bilo je 500 boljih načina da se taj film završi. :(

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #7043 : 23. Prosinac, 2009., 11:00 »
Drive (1997)
Kako megarula, 2 sata filma prođe onak za 15 minuta il nešt. Film je ono šta je bi rush hour bio da chris tucker nije jebeno iritantan i da je đeki čen mator ko dacascos. Dacascos ima sweet muvse, i akcija opštenito ruluje jako. A Brittany Murphy. Bože kako je slatka, e nešto nevjeroajtno. Šteta što je završila na mrtvom methu il čemu već. 8 / 10

« Odgovori #7044 : 23. Prosinac, 2009., 12:16 »
OVAJ POST SADRŽI SPOILERE HVALA ;) POZZ

Na koji način je ok? Clint sjedi s klincem i govori mu kako se mora smiriti i ne reagirati burno. Ja mislio sad će neka kul lekcija o sazrijevanju, ako ne to, ne znam, klint će ih apsolutno sjebat s nečim. Ka ovo ono. Al ne, on dođe i ubiju ga. I onda policajci razgovaraju. HEJ, NAPOKON ćemo moći uhititi one gnjide. NAPOKON ima svjedoka. Jeej ono, opravdavanje radnje i besmislenog kraja.

Ne znam, mene je kraj baš oduševio. Ajmo realno, šta je on, starac od 80-ak godina, mogao napravit njima? Oni ne bi prestali dok ne bi završili ili u zatvoru ili mrtvi. On je ionako bio na kraju života, a ovo je bila zadnja lekcija klincu. Nasilje je loše, jel. Završili su u zatvoru. A i tako si klinac ne može uništiti život osvetom. A njegov mladi život je puno važniji od clintovog. ;D

Daj primjer boljeg završetka.  :solidus:

« Odgovori #7045 : 23. Prosinac, 2009., 12:17 »
SPOJLERI WUWUWUUA

Pa ne baš, ono, klinjo ih je tija pobiti, a Clint je bio sposoban za to. Ali ne, išao je putem LJUBAVI I MIRA, iskupio se za grijehe koje je nosio ne prljajući više ruke :( Nešto tako jel :( A ono, što bi moglo biti drugačije ? Da ih i je sve pobio, ionako bi umra u roku od 3 miseca, al nebi ništa konkretno razriješio nego bi sjeba klinju i sebe i bla bla. Dobio je svoju lekciju o sazrijevanju :(

Al ono, osobni doživljaj filma, možda malo pilam, meni je skroz dobar bio. :b_dodo:

Ixy, odi u kurac ;) :mrgreen:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #7046 : 23. Prosinac, 2009., 12:19 »
mi smo smijeli iznjet naočale van. tak da sam razmišljo da odem doma na pauzi s naočalama.

Koji bi bog doma radio s naočalama za 15 minuta. "Bok mama, ovo su Cinestar 3D naočale. Idem sad ja."?

:loludara: :loludara:

« Odgovori #7047 : 23. Prosinac, 2009., 14:49 »
waka i ixy - daj ono koji ste estrogenaši jebo vas  :wildboy:

trebo ih je sve nokautirat jbt, kraj je gej da nemože bit više gej.

*

n00b

• 609
« Odgovori #7048 : 23. Prosinac, 2009., 15:21 »
SPOJLER BE DOWN

Kraj je čisti rasizam, poručuje da samo bijeli čovjek može riješiti sve probleme među rasama. Baš baš rasizam. Mislim ono. Ubili curu i silovali je i nikog nije briga, ubili nekog ko je bio u Vijetnamu i eto ti frke.

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #7049 : 23. Prosinac, 2009., 15:26 »
Ako su je prvo ubili pa silovali, onda je to OK.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9