HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2220523 Hitova
*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #8145 : 18. Ožujak, 2010., 16:05 »
Matrix rula jebemu. Odnosno, zapica, ne razumijem čemu toliki hejt. Je, je, ti si pametan, načitan, barataš velikim riječima...pa je nekako i normalno da ti film djeluje prazno. Al, zašto je to baš Matrixu minus? Odnosno, imam filing da na druge filmove ne gledaš tako kritično...pa zobg toga i izgleda kao da forsaš alternativnost. Ae.  :wildboy:

Ono, fejl na svakom području? Mjuza rula, seting rula, art direkšn rula, cgi boguje (posebice za to vrijeme)...jedino se u natruhama da naslutiti da brat i sestra vačofski baš i nisu najbolji redatelji ikad. Što definitivno dokazuju u nastavcimka koji su smeće neviđeno. Sve saka. Gluma, režija, montaža, PRIČA, sve sve sve. Mužnja franšize. :wildboy:

Zapravo, jab Matrixu, da je solo dao ogromnih 9/10. Retrospektivno nije toliko remek djelo kako se činio na prvo gledanje kad sam bio mali, jel. No, zbog užasnih nastavaka sam se razočarao u priču. Jer, tek u nastavcima zapravo shvatiš kolko rendom govana prosipaju i kako im koncept i priča u startu nisu nimalo dobri/fora/fascinantni. Pa sukladno tome i dajem dve ocjene manje prvom nastavku. Ostala dva uopće ne zaslužuju ocjenu. :wildboy:

Inače Starship Troopers, abel hejteru, rula krista. Faking remek djelo.

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #8146 : 18. Ožujak, 2010., 16:10 »
Ane. Oni CGI "pauci" su savršeni. <3

*

n00b

• 609
« Odgovori #8147 : 18. Ožujak, 2010., 17:34 »
Inače Starship Troopers, abel hejteru, rula krista. Faking remek djelo.

wut

Rula s tehničke strane. Al ono, ko da gledam Američku pitu u svemiru. Komadanje ljudi, krvi ima jebote, ekipa ostaje bez udova, UMIRU ono, al sve uz hip-urbanu mjuzu i teenage space forama. Daj ono. Ne jebite me. Pa bolje čak i kriščn bejl glas pristup nego ono...američki film. Za mlade. Koji nešto tako dobro razjebe.

Gledljiv je jako i prejebeno izgleda-ful. Al nadam se, (tj., znam  :hiha:) da pod 'remek-djelo' misliš na vizualno. A u tom kontekstu to nisam reko.  :hiha:
I ne hejtam ništa na svijetu. :hiha:
Osim Star Warsa.  :hiha:
I projekata.  :hiha:
Nezapočetih.  :hiha:

:wildboy:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #8148 : 18. Ožujak, 2010., 18:28 »
Sve šta mrziš u tom filmu je namjerno tako. Zato mi film rula. Totalna je zajebancija.  :hug

Al, potpisujem SW. I nezapočete projekte.  :wildboy:

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #8149 : 18. Ožujak, 2010., 18:32 »
Film rula krista.  :wildboy: Valjda najbolji film ikad.

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #8150 : 18. Ožujak, 2010., 18:33 »
 :bonk:

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #8151 : 18. Ožujak, 2010., 18:34 »
Merde.

« Odgovori #8152 : 19. Ožujak, 2010., 00:05 »
animatrix > život. :(

« Odgovori #8153 : 19. Ožujak, 2010., 08:51 »
I da, ripovi, buuuuuu.
Ni ja ih ne volim, ali kad je najjednostavnije skinut' axxove osakaćene stvari.

Ne znam ima li kakav sajt s diviksima, ali u skoro pa DVD kvaliteti, naravno, da se ne radi o onima tipičnima što taman stanu na DVD.

...

Ili da si jednostavno nabavim DVD plejer.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #8154 : 19. Ožujak, 2010., 09:04 »
Blu-ray ripovi su sada in. Lose osobe :wildboy:

« Odgovori #8155 : 19. Ožujak, 2010., 09:14 »
Jeb'ga, meni osobno je retardirano gledati film na kompjutera, pa zato sve konvertiram (uglavnom .mkv i .ogm) i .avi format da bih mogao pokrenut' na PS2-u.

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #8156 : 19. Ožujak, 2010., 13:17 »
Shutter Island (2010)

Rula film totalno. Skroz napet i zanimljiv cijelo vrijeme. Lajkam u svakom pogledu. Jedan veliki ave na priču a posebno na kul neočekivani završetak. 8,5/10

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #8157 : 20. Ožujak, 2010., 15:54 »
Las 13 Rosas (2007) nešto tako grozno nisam odavno gledala. loš scenarij, loš tempo, najgora gluma ikad. sapuničasta ratna tematika. bože mili sat i pol sam se besramno smijala na nepodnošljivu količinu gluposti koju sam morala gledati dok su ljudi jecali i šmrcali i vadili maramice u mraku iza mene. na kraju se popravi kad otplešu čarlston u zatvorskom dvorištu. podsjetilo me na lejdi gagin novi spot.

zapravo, jedini svijetli trenutak je bio kad je tip ženi zavrnuo sisu. mučenje, jej. to je rulalo.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #8158 : 20. Ožujak, 2010., 16:05 »
Taking Woodstock

Nisam prije znao da je režiser radio i na Planini Brockeback.
Valjda je frajer imao neku potrebu opet staviti glavnog glumca u gej lika  :tired:

« Odgovori #8159 : 21. Ožujak, 2010., 03:23 »
Shutter island-dobar
Hurt locker-ispodprosječan

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9