Igrić čak smo ti dali tračak ukusa. Reko ja di je igrić. Veli Grga gleda Surogate.
Ja reko u kurac. To se ni njemu nemre sviđat, ipak ima tračak ukusa.
Al eto, prevario sam se.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
zg
Caché (2005)Perhaps you will attend Caché to see what all the buzz is about. You will be disappointed. This is not a film to be enjoyed. It is not meant to entertain you. You should at some point in the film be confused, even angered, by what is happening.
:tired:
Baš to. Dosadan je. Mislim nije bio dosadan jerbo ništa nemože bit dosadno uz mog sexy kuma. Al da sam sam gledo. Bojim se pomislit. 5 / 10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ae, gleda još
Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death (1989)Neznam zašto tako niska ocjena. Jako kul satira na akademic pederčine. Shannon Tweed izgleda božanstveno, iako je malo previše obučena večinu filma. Adrienne Barbeau naravno owna u svojoj maloj ulozi vođe kanibalskog plemena. Bill Maher je loš doduše.
Jako lajkam film, iako je PG-13 pa nema golotinje osim malo topless kupanja na početku. I da, film nije ka horror. 8 / 10
P.S.
Ko bi uopće manje očekivo od scenarista Under Siegea i creatora "V.I.P."-a s Pamelom Anderson.
Silent Venom (2009)
Dosta loše. Treš. Ogromne mutirane zmije u podmornici ubijaju sve redom al kapetan naravno uspjeva istovremeno i borit se sa zmijama i protiv razarača i druge podmornice. Yeah right. 4/10 
Bar na tvu nisu prikazali film Fred Olen Raya

Svaka im čast

Mislim vjerujem da neznate za legendarnu i kultnu lošost tog čovjeka. Al ono, nije za tv.
I da, ne vjerujem ti da film nije zabavan. Prvo to je Fred Olen Ray. Možda je loš objektivno, al nije izronio kao kultni redatelj bez razloga, ima stil u svojoj lošosti. Drugo, glumi Tom Berenger. Taj čovjek je takav over-actor, skoro ko William Shatner. On je onak Shatner novog doba. Treće Krista Allen je dobra pička, i čak ako i nije gola, sumnjam da je pokrivena previše. Žao mi je šta ga nisam gledo.