@jadran
Ae.
Prva polovica filma je dosta užasna. Sad će ljudi reći da forsam durrr, al sam ozbiljno par puta razmišljao otići iz kina.
Taj humor, šašavost, najgluplje šale ikad, nedogađanje ičega...
Druga polovica filma je dosta bolja i film se jako trudi biti velik i epičan, ali nije mi baš skroz uspio u tome. Mislim, nez, nije to neki problem, al nije tako velik kao LOTR.
Soundtrack je rendom nekako. ;___;
LOTR je imao savršene glazbene numere. One se i tu pojavljuju i to rula, al ostatak je zaboravljiv dosta.
Izgled filma. Heh. Polovičan uspjeh meni.
S jedne strane, 48 FPSova daje baš savršeno čistu sliku. I dosta bolji 3D od ičega što sam dosad vidio, pogotovo u akcijskim scenama.
Problem je što se nisam navikao baš ni do kraja filma. Ne bi bio neki problem, al stvarno se nisam mogao UFURAT u film jer mi je cijelo vrijeme izgledalo čudno. ;___;
Drugi najveći problem mi je isti onaj koji imam i sa LOTR trilogijom - osvjetljenje.
Teško mi je opisati zašto mi čudno izgleda, ali nekako je baš... čudno. I meni baš dosta vidljivo. Ne berem jel sam to samo ja, jer ne vidim baš da ljudi to ikad spominju.
Efekti uglavnom izgledaju dobro, al na par mjesta izgleda neobjašnjivo bijedno. Čudno.
UGGL, film mi je bio dobar, al malo šteta jer je moglo i dosta bolje (IMO).
Većinu ovih stvari koje spominjem bih mogao zanemariti, ali prvi dio filma...

Zbog toga nekako očekujem da mi drugi i treći nastavak budu bolji.