He Got Game (1998)Spomenuo sam ga u prošlom postu o Flightu kao primjer filma koji uvijek mogu pogledati.
Lošiji nego što mi je ostao u sjećanju. Ali onda opet, gledao sam ga kad sam imao dvanaest ili nešto, pa mi je vjerojatno zato bio super.
Nije loše, gledljivo je i sve to, ali moglo je i dosta bolje. Treba više košarke.

Spike Lee je mrtvi debil. Režija je dosta ridikulna s čudnim efektima, besmislenim glupostima i glazbom koja jednostavno ne odgovara.

Ne Public Enemy, to je skroz okej.

Ali svako toliko budu oversaturated scene koje prati dramatična glazba... i to tako ide po 10-15 minuta, iako se ništa previše ne događa.
Odnosno, uvijek na kraju bude nešto, ali taj build up je puno predugačak i prerazvučen i na kraju ništa nema nikakav impact.
Šokantno, Ray Allen glumi kao zadnji šaban.
Jurassic Park (1993)Htio sam gledati nešto SKROZ DEVEDESETE. Pa sam se sjetio Jeffa Goldbluma i odlučio da apsolutno gledam Jurassic Park ili Independence Day.

A eto, ovo sam imao na hardu.
Ni ovo nisam gledao već godinama pa sam bio malo zabrinut da će biti smeće i da je to jedan od onih filmova koji svima rulaju, ali su ih svi gledali kad su bili klinci.
Al i dalje rula. Većina specijalnih efekata i danas izgleda jako dobro, a čak ni najgori dijelovi ne izgledaju baš toliko loše da bih išta rekao.
Onih nekoliko antologijskih

scena je i dalje savršeno. Dio kod T Rex ograde i ono pred kraj u kuhinji su baš 10/10 scene.
Dosta dobar kast, čak su i klinci podnošljivi. Goldblum je savršen, naravno. Kako je suave.

Dvojke i trojke se uopće ne sjećam. Mogao bih sad koji dan pogledati to opet.