Brzi i žestoki 6 9.35/10 \

/
samo zato jer nema sisa, jedan sideboob u krevetu, totalno očekivao više.
ali scene. te scene. ovaj film je na kreku od početka do kraja. ti one lineri, ta kulnost svih likova izlazi iz okvira kinoplatna. doslovno se može rezati nožem kolko je film maestralno kulan. te >>ŠALE<< koje bacaju NARAVNO crnci su tako bijedno savršeno pogođene da nezzz.

da ne pričam da dwayne izgleda kao jebač malih mamica. frajeru je torzo ko dvokrilni ormar, razbacuje frajere malim prstom, jede beton. čak ima i jedna DYLON YOU SON OF A BITCH scena, di je fokus kamere na stisku ruke di frajeru žile izgledaju kao kablovi visećeg mosta. puno puta je grga rekao da je ROCK jedini pravi nasljednik švarcija, i zaista, nakon ovog filma prvi put to moram priznati. prije mi je nekako forserski izgledao kao GLEDAJTE MENE JA SAM NOVI ŠVARCI, ali sada to fakat drži vodu jer lik izgleda kao bog kinoplatna, dominator svake scene s njegovom njuškom na ekranu.
ali definitivno najbolja stvar u ovom filmu je ženska šora. nikad u povijesti nisam vidio tako savršeno koreografiran i uvjerljiv čik fight. naravno, u njemu je MIŠEL RODRIGEZ tko drugi. ali zaista rula jer nije onako pićkasti s pljuskanjem po guzicama i valjanjem u blatu ko u svim filmovima ikad, nego baš ono hardcore, potezi, takedownovi, laktovi u potiljak i ta sranja.
plus auti. taj razlog zbog kojeg ovaj film postoji. iako je većina poprilično bijedna, redatelj je savršeno pogodio atmosferu utrka i glazbe i šiftanja girova taman kada dođe HIGH u pjesmi. znate ono kada se sranje u pjesmi diže i taman na vrhuncu prije nekog TEHNO SCOOTER SPEKTAKLA

, frajer zašifta gear u višu brzinu, a ti svršavaš po stolcu kolko to savršeno izgleda.
uglavnom, 9.35/10 zbog samo jednog sidebooba.