Pitch Perfect (2012)A ono okej.
Problem je što su likovi nekako mlaki i potpuno nezanimljivi. Brng prsns.,,
Pjevanje dosta često bude awkward, što je dosta očekivano.
Al eto, gledljivo.
The Haunting Hour: Don't Think About It (2007)Legenda R. L. Stine. Rula Stine, naravno, šalim se. =)
Film je isto dosta solidan. Glavna čka je zadovoljavajuće alt picica koja će def za par godina biti suicide girl. Baš je ful buntovna.
Njen brat je isto savršen jer je kmečavo uplašeno govno, ali onda se ruga drugima jer su uplašeni. Plus, taj glumac je baš onako,., nevjerojatno antitalentiran, nez. :))
Čak je i čudovište dosta dobro napravljeno, s obzirom da je str8 2 vid film.
Al mogao je bit i bolji, nez. Ima dosadnih dijelova i generalno je zaboravljiv.
Ali zadovoljavajuć je,,, da bar ima više R. L. Stine filmova.
The Spectacular Now (2013)Nez zašto sam uopće očekivao da će ovaj generični Sundance film biti dobar. Nije, naravno.
Pokušava biti taj pametni duhoviti ALI FUL DUBOKI indie film,,,, što bi bilo okej da nije toliko nesvjestan koliko je blizu tih rendom teen komedija iznad kojih pokušava biti.
Znači picica du jour koju nitko u njenoj srednjoj školi ne voli jer je ružna i glupa i smrdi? xD

JEBOTE BOG ODVRATNO POVRATIO SAM U USTA I IZVAN USTA ISTO
Mislim, ae, nije sad predstavljena kao najnepoželjnija ikad, al svejedno je ljudima čudno i zapituju se kad vide ovog glavnog asa s njom.
Plus, naravno, ona je spontana i šašava, ali ne prešašava, pomalo nesigurna, pametna, vrijedna i sve te nepoželjne karakteristike!
A i ful je čudna. Baš ono bizarno čudna. Ona ti... PAZI SAD, čita mange. A u kurac. Sjebano baš ful. Naravno, šabanski film to predstavi kao neke ful raritetne i nepoznate knjige koje se čitaju naopako,,
Ali i van tog iritantnog načina filma, dosadan je i ne dogodi se baš puno. Zapravo ništa lol.
Pari nekako neiskren i likovi su preiritantni da bi ta coming of age šema funkcionirala.
#sundance/10
Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)Ja sam siguran da je netko negdje u Holivudu nekom matematičkom formulom izračunao što bi bio baš najprosječniji dobar triler.
Dobio je ovo.
Baš nez, ovo je kompletan pregled špijunskog trilera kao takvog. :)))
Malo je Mission Impossible, pa malo Bond, pa malo Bourne... i naravno, 100% je Tom Clancy.
Sve je tu - zli rusi, ekonomija, pad Amerike, svjetska dominacija, potjere autom, potjere motorom, terorizam, Afganistan, 9/11, hakiranje, analitika, planiranje akcije, malo humora, jakna Kevina Costnera,..,
Naravno, ni u čemu se ne ističe, ali baš je nekako zadovoljavajuće za gledati.
Zapravo je odlično izvedeno. Režija, scenarij, pejsing... jako dobro.
Za dva tjedna ću zaboraviti da sam ikad gledao film, jasno.
The Karate Kid (1984)Ne znam zašto sam to gledao lol.

Dosta je dobar.

Ima neki smireni način gdje ne žuri s ničim, ali na kraju sve to obavi.
Naravno, najgora stvar je što se vrti oko karatea, koji je dosadno govno.
Također mi je drljav taj način starijih sportskih filmova gdje kraj bude tipa tri sekunde iza epičnog klimaksa.
Koji ovdje nije epičan jer je to karate lol.
Treba sad pogledati i nastavke. Siguran sam da je The Next Karate Kid > Million Dollar Baby,,