Los últimos días [2013]Jebeni španjolci stari, jel svaki muški lik u svakom njihovom filmu suvremenom mora bit znojni gnjusavac s dugom kosom i bradom s premalim BMI-em?
Film je isto ko on, govno. Apokalipsa prikazana od strane studenta Filmske Akademije koji je studirao 1.7x originalna dužine, nema apsoultno nikakve afinitete za ovakve filmove, a bome niti za pravi život kao takav, ali skočio je na apokalipsa bandwagon jer je to vidio na nekoj stranici 9gag koji je linkao njegov prijatelj strastveni igrač XBox-a. Film je ponekad jadna fantazija jadnika koji misli da bi se iskazao u tom svijetu nakon apokalipse, jer on nije rođen za ovo sranje stari!
Ne sjećam se ničega baš, srećom da je Ixy bio samnom u kinu pa smo se jako rugali filmu. Da sam išao sam umro bi. 5 / 10
Into the Storm [2014]Jebemti sve, opet novac damo prljavim Španjolcima a ovaj predivni bombončić ode od mene bez kune! Intimni film katastorfe, ali ne onako kako bi moglo bit neko pseudoart preseravanje, nego je scope dosta malen ljudi koje pratimo, i svi su nekako voljivi. Richard Armitage je čak okej, za razliku od Hobbita gdje je dosta antipatičan kao Thorin. Sarah Wayne Callies je solidna pička, ne bih imao ništa protiv jednog tornada jačine F5 na mom kurcu od strane njezinih usta s kojima ljubi onu preslatku kćer.
Ona dvojica ludih amaterskih daredevila. <3 Vatreni tornado. <3 Sve je comfy jako, taj feel uništenja je nekad stvarno moćan, zadnji tornado je jebeno velik stari, često su neke comfy iako opasne situacije. Rula, napokon film katastrofe u kinu nakon dosta vremena. 8 / 10
PS
Najbolji trenutak, na kraju filma bude ta jedna scena komedična koja je iz puno razloga super, ali kako je postala najbolja ikad?! Pa s nama je u kinu bio Marin Ivanović AKA Stoka AKA Stole Potter AKA Don Stoleon i kada je ta scena bila on je počastio cijelo kino jednim glasnim, kreveljavim, super reperskim i muškim smijanjem. Jako sam se razveselio.