HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2218948 Hitova
*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17535 : 29. Listopad, 2015., 21:34 »
Pa Max je puno bolji film od ovog Hitmana. :fpalm:

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17536 : 31. Listopad, 2015., 00:01 »
The Shawshank Redemption 1994 10/10 - Koja FILMCINA nemogu vjerovat.Brutalno dobar, brutalno zanimljiv od pocetka do kraja.Zavrsio je tocno onako kako je i trebao, savrseno.Al kakva prica zadivljen sam, ovaj film je teska zivotna lekcija za svakoga od nas, ko nije obavezno pogledat.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #17537 : 31. Listopad, 2015., 09:31 »
Cuj ovog bartula ludog.
Frajer ce s marice i lidila te teskih boja preci za ministranta.
Hehe.

:hihi:

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17538 : 31. Listopad, 2015., 11:21 »
Hahaha, davno sam bio ministrant.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #17539 : 31. Listopad, 2015., 16:29 »
Amadeus

uf...a što reći, odlično stvarno. šteta što je izmišljeno to rivalstvo i sve te pričice.

dobar je soundtrack :kava:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #17540 : 01. Studeni, 2015., 21:31 »
Inside Out (2015) ★★★★

Nisam gledao animirani film, valjda tri godine. Ovaj mi je genijalan. Nije vrh animiranih, ali je skroz feel good i nekako intelektualan. Baš pazi na dosta sitnica i briga za detalje u filmu je van svake pameti. Baš me nasmijao i iznenadio, a najviše impresionirao genijalnom idejom za priču koja je savršeno realizirana. Slika filma je predivna i definitivno ću morat ćešće ovakve filmove gledat. Toplo se nadam nastavku. I da, Bing Bong </3 ;(

*

kinaivan

• **
  • 250
  • 60% of time, it works every time
« Odgovori #17541 : 01. Studeni, 2015., 22:57 »
Inside Out (2015) ★★★★

Nisam gledao animirani film, valjda tri godine. Ovaj mi je genijalan. Nije vrh animiranih, ali je skroz feel good i nekako intelektualan. Baš pazi na dosta sitnica i briga za detalje u filmu je van svake pameti. Baš me nasmijao i iznenadio, a najviše impresionirao genijalnom idejom za priču koja je savršeno realizirana. Slika filma je predivna i definitivno ću morat ćešće ovakve filmove gledat. Toplo se nadam nastavku. I da, Bing Bong </3 ;(

U potpunosti se slazem. Na imdb-u i nekim drugim stranicama je kao jedan od najboljih animitanih svih vremena bla bla bla, ali nije. Odlican je i jedan od najboljih u zadnjih par godina, ali nije TAKO dobar.

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17542 : 02. Studeni, 2015., 00:15 »
Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2004  9/10 Predivan film, Jim Carry kralj kao i uvjek, ljepo ga je za promjenu vidjeti u malo ozbiljnijoj ulozi.Kate Winslet avion :ave:

Django Unchained 2012 10/10 Sto drugo ocekivati od ovakvog gospodina kao sto je Quentin Tarantino? Kao veliki fan njegovih filmova sa velikom sigurnoscu tvrdim da je ovo njegov najbolji film.Prica, glumci, Tarantino nacin prikazivanja filma, totalno sasava realnost.Nesto savrseno!

Sleepy Hollow 1999 5/10 Ocekivao sam puno vise od ovog filma, al na kraju sam dozivio razocarenje.Jedini plus je Johnny Depp.

DODANO:
Fight Club 1999 6,5/10 Dobar film, ocekviao sam nesto bolje, al nije me se dopalo onoliko koliko sam ocekivao.Svakako dobar film, vrjedi pogledat.
« Zadnja izmjena: 03. Studeni, 2015., 19:44 bartul_9 »

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #17543 : 04. Studeni, 2015., 14:05 »
Paklena kuhinja

MEH
niš posebno, lagano dosadno i ta muzika, koji užas. ko da gledam neki  jeftini promotivni turistički spot za DUBROVNIK.

i stvarno nez koji je gušt ići u te elitne restorane....pa to je sterilno do bola, i što je najvažnije nemoš se naist, bar pretpostavljam iz viđenog.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #17544 : 04. Studeni, 2015., 14:22 »
fina je hrana.

« Odgovori #17545 : 04. Studeni, 2015., 14:24 »
jedeš hranu da se najedeš, a ne da ti je fino.

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #17546 : 04. Studeni, 2015., 15:36 »
oboje xD

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #17547 : 04. Studeni, 2015., 16:21 »
meni mama i tata, ili jedno od njih, često dođu u zagreb pa idemo u restoran tako da sam bija par puta u tim ELITNIM restorančićima u zagrebu,
i ono, nije neka hrana. mislim, očito je da su elitni zbog lokacije i legendarnog CLASSY stila. ne ulazim u cijene, to sad nije bitno,
al stvarno se manje hrane dobije, tj. nedovoljno za najesti se, a hrana je samo O.K. i čuo sam od par drugih ljudi što su bili po drugim nekim elitnim
restoranima istu stvar.
a što se tiče tog profesionalizma, kao u filmu, to mi isto nije nešto WOW. bolje se osjećam negdje di je ležernija atmosfera nego negdje di neznam,
kao u filmu, paze da kriške nečega budu točno 2 milimetra ili da pribor za jelo bude točno toliko i toliko udaljlen od tanjura, i druge sitnice iz filma za koje nikog
normalnog osim tzv. kritičara restorana nije briga. što ti vrijedi sve na kraju ako malo dobiješ i hrana je samo ok. baš ništa.

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #17548 : 04. Studeni, 2015., 17:09 »
Šta je to elitan restoran uopće?

Nezz, svaki iole dobro uređen restoran je kvazi elitan pa nezz šta se točno misli pod tim elitno. U ovim što sam bio hrana je 10/10 uglavnom, a procije za dvoje ljudi imo.

a što se tiče stresa u kuhinji, to je opće poznata stvar u svim dobro stojećim restoranima. Tako je jednostavno. Kad imaš 15 ljudi koje treba poslužit sa jelima od a-ž ne možeš drugačije jbg. Al inače, i mene boli kurac za sitnicama al jbg svako poduzeće uglavnom teži nekim prepoznatljivim vrijednostima jer tako zapravo kreiraju svoju viziju, a ne ajmo bit ko svaki drugi restoran... Totalno shvatljivo xD
« Zadnja izmjena: 04. Studeni, 2015., 17:18 Seengeer »

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17549 : 04. Studeni, 2015., 17:16 »
Konoba i mjesana plata, nema nista elitnije!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9