HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2233856 Hitova
*

9mlg9

• Gost
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17595 : 13. Prosinac, 2015., 19:31 »
Cool Runnings, ulovio na RTL-u danas. A i dalje je zabavan ko i prije 15 godina :D

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17596 : 17. Prosinac, 2015., 17:30 »
The Dark Knight Rises 2012 9.8/10 Koja filmcina!! Stavarno nemam nista drugo za reci nego rjeci hvale za ovo remek djelo.Predobar i zanimljiv film od pocetka do kraja, sekunda nije prosla da se nesto zanimljivo ne dogada.Anne Hathaway kao zena macka je savrsenstvo zenskog roda, doslovno izgleda i ponasa se ko boginja, pre, pre dobra je.Christopher Nolan ce postati bog za filmove, neznam na cemu sljedece radi al nesmunjan da nece bit savrsenstvo.Doslovno je covjek sa svakim filmom sve bolji i bolji, a filmovi su mu tesko savrsenstvo!!!!

*

disc0

• 3069
« Odgovori #17597 : 18. Prosinac, 2015., 05:27 »
Star Wars: The Force Awakens

J.J. Abrams je opet ''isporucio'' (meni su i njegovi Star Trekovi vrhunski)! Necu nista spojlat,  jer ovo se mora dozivjet 100%.

Film je cisti nerdgasam, to je to, ovo je pravi SW film za razliku od prequel trilogije (koja mi je dalje dobra i draga jer obozavam SW), for fans by fans, i to se osjeti.
Naravno, nikad nemoze biti kao originalna trilogija i to je valjda svima jasno, film nije savrsen i ima rupa, ali nista strasno.
Novi likovi su odlicni, BB 8 je fantastican, humor je odlican, muzika koju je opet radio Williams, Han Solo....uf, Harrison je odradio puno puno puno bolji posao nego u zadnjem Indiana Jones-u!
Nije bilo jedne milisekunde u filmu da sam pomislio ''ajmo dalje'' ili pogledao na sat, samo ili knedla u grlu i nakostrijesena svaka dlaka na tijelu ili kretenski osmjeh od uha do uha...
Neznam sto vise napisat, nisam neki rivjuer zato i nikad nis ni ne pisem  o filmovima/igrama/knjigama...
Eh da, i kraj je odlican! =D> :ave:
A i u slucaju SW sam sve samo ne objektivan ;)

Ugl. ljudi odite u kino i OBAVEZNO pogledajte ovaj nastavak.

Nikada ne dajem ocjene, ali posto sam Mad Maxu dao 11/10, ovome cu ipak dati 10/10.
Da, Mad Max mi je ipak zericu bolji akcijski SF spektakl.

*

9mlg9

• Gost
« Odgovori #17598 : 18. Prosinac, 2015., 09:25 »
Prijatelj mi je pogledao film prekjucer i samo poslao poruku: Trci u kino.
Pogledao sam jucer. Prosljedjujem vam istu poruku.
Ok, zna biti malo.predvidljivo, ali dobar je film, zbilja je dobar.

« Odgovori #17599 : 18. Prosinac, 2015., 09:48 »
the force awakens na pretpremjeri. neću naravno ništa spoilat samo da kažem da je bilo prejjeb***

*

pilip

• 1598
« Odgovori #17600 : 18. Prosinac, 2015., 14:35 »
Doslovno sve što si napisao nije istina.

Episode III > Episode VII realno

*

disc0

• 3069
« Odgovori #17601 : 18. Prosinac, 2015., 15:40 »
Doslovno sve što si napisao nije istina.

Episode III > Episode VII realno

:thumbs: :piva:

*

RaseWP

• *
  • 54
  • Programmer & Web/App Developer
« Odgovori #17602 : 20. Prosinac, 2015., 23:53 »
Lord of the Rings \:D/

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #17603 : 21. Prosinac, 2015., 17:09 »
Vampire Hunter D: Bloodlust (2000)

Iako nisam baš fan anime filmova ali ovaj je toliko dobar da sam ga odmah poželio ponovo gledati. Priča počinje kada kćerku jednog bogataša kidnapuje vampir i on pozove legendarnog lovca na vampire da je vrati po svaku cijenu. Dobra priča, mnogo dublja nego što se čini onako "na prvu", dobro okarakterizovani likovi koji nisu obojeni u crno i bijelo kao u zapadnjačkim filmovima nego su svi u nekoj od nijansi sive. Sa tehničke strane gledano, prekrasne animacije te mračni gothic dizajn i muzika su umjetnost sama za sebe. Sve preporuke :thumbs:.
9

The Bourne Identity (2002)

I nakon, više ni sam ne znam, kojeg po redu gledanja i dalje sam pri mišljenju da je ovo najbolji špijunski triler. Misterija, manhunt, igra mačke i miša, atmosfera, akcija, Matt Damon... ma sve je savršeno. Ovakvi filmovi mi nikad ne mogu dosaditi.
9,5

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17604 : 26. Prosinac, 2015., 20:20 »
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) 9/10 - Predivan pocetak trilogije,  iako mi nije prvi put da gledam ovaj film svejedno sam uzivao kao da ga gledam prvi put.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) 7.7/10 - Drugi dio serijala mi je nekako najdosadniji al posto je to LOTR svejedno sam uzivao.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014) 9.2/10 - Odlicno zatvaranje Hobbit trilogije, iako nije toliko spektakularna kao LOTR trilogija, svejedno je odlicna i donosi pricu koja nam objasnjava neke stvari i produbljuje nase znanje o Meduzemlju.

The Bourne Identity (2002) 8.5/10 - Stvarno odlican film pun predivno odradenih akcijskih djelova (tucnjava).Ona scena kada dode u Svicarsku banku i otvori onu ladicu, pa nesto prebrutalno dobro.Da mi je biti spijun sve bi dao.

The Bourne Supremacy (2004) 9.4/10 - Odlican nastavak, nadogradnja na prici, akcija, prica i sve ostalo je predobro izvedeno, bas pre pogodeno.Zadnja scena auto potjere u Moskvi mi je daleko najbolje izvedena potjera automobilima sta sam vidio u ijednom filmu ikad.

The Bourne Ultimatum (2007) 7.8/10 - Dobar zavrsetak trilogije, iako nakon vec dva nastavka imao sam osjecaj kako se dosta stvari ponavlja, al svejedno odlicna trilogija, vrjedna svakog ulozenog trenutka.

Inside Man (2006) 8.9/10 - U prvih sat vremena mi je bio pomalo dosadan i pitao sam se kamo ovo sve ide, al kako je film primicao kraju ostao sam zaprepasten.Znaci kraj filma je teska brutala.Nijedan film me nije uspio ovako prevarit.Nesto posebno i brutalno dobro obavezno pogledat svako ko nije.

Sada krecem pogledat ponovo LOTR trilogiju i kompletirat sve sa ovim Hobbitima tako da bude jedno svjeze iskustvo.  \:D/
« Zadnja izmjena: 26. Prosinac, 2015., 21:37 bartul_9 »

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #17605 : 26. Prosinac, 2015., 20:36 »
Nemoj povećavat slova, jer samo poružnuje estetiku posta, rađe boldaj naslov. :)

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17606 : 26. Prosinac, 2015., 20:38 »
Sta je najgore prvo sam ih smanjio, pa na kraju previse povecao hahah..Al neznam kako cu oznacit ono pa da kopiram link, prije je bilo Ctrl + L, a sada toga nema...

« Odgovori #17607 : 26. Prosinac, 2015., 21:24 »
Danas gledo Pitch Perfect 2, pomalo me razočaro jer je radnja nekak plitka i predvidljiva do te mjere da sam predivđo što će se dogodit u pojedinoj sceni. Ali još uvijek dobar i zabavan film, ali ne kao prvi dio.

*

paco

• *
  • 38
  • www.kz-team.info
    • www.kz-team.info
« Odgovori #17608 : 27. Prosinac, 2015., 10:45 »
Sto se serije tice Narcos pregledao sve,a film Scouts Guide to the Zombie Apocalypse Red Band,TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=pEt4KZd0_I4

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #17609 : 27. Prosinac, 2015., 12:37 »
Fight Club (1999)

genijalan film. nezz zašto ali obožavam nortona. kul je. brad pitt također vrhunski odglumio. cijela šema filma je interesantna, ali nekako sporo počinje film, doduše do kraja se sve odigra kako treba, a kraj pogotovo je vrhunski.

9/10

Full Metal Jacket (1987)

nekako mi je žao što film nije duži i što kraj nije konkretniji. doduše i dalje ovo smatram svojim fejv ratnim filmom, ali da je bar malo duži ;____;

10/10

American History X (1998)

nikad nisam ovo pogledao (a planirao sam nakon gledanja romper stopmer) i drago mi je da sam napokon i to obavio.
film je dosta očekivan, kraj pogotovo, ali sviđa mi se poruka koju šalje i način na koji je prikazana.
fora mi je što velik broj scena ima taj neki dokumentaristički feel (kut kamere i treskanje iste).
edward norton je opet odlično odglumio <3
nekako mi se čini da je sljedeće na repertoaru the believer ili this is england, iako mi oba djeluju nekako bezdušno.

8.5/10

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9