Bio sa Coletom jučer i evo, moram i ja reći par stvari. No ovaj put ću malo hejtati, no ne film, nego hejtere

Prvo - film je genijalan!
Drugo - nije savršen, no oko tih par propusta osobno nikad ili jako rijetko cjepidlačim ako je sve ostalo sjajno zaokružena cjelina (što u ovom filmu jest), ali nikako se ne mogu suzdržati i ne povući paralelu sa Prometheusom, jer već vidim da će ljudi biti dvostrukih kriterija. Iliti, Batman će ispast savršen i neće mu se ni primjetiti neke ISTE mane koje su se u Prometheusu toliko napuhavale.
Spoiler za one koji nisu gledali film još (bilo koji od ta dva)
Sralo se u Prometheusu po rendom seks sceni. Ako je ono bilo rendom, onda scena sa Taliom u Batmanu je ne znam, bog svih rendoma!
Sralo se po nekakvim skokovima i nelogičnostima. Dark Knight Rises se događa 8 godina poslije Dark Knighta. 8 godina!!! I Batman je zaista s obzirom da nije radio ono što radi najbolje tih 8 godina sav atrofirao, hoda sa staračkim štapom ovo ono, no već nakon 2 dana treninga i što je stavio neki HAJ-TEK STEZNIK, skače, trči i lomi kosti svima. I onda opet u drugom dijelu filma, Bane mu kičmu polomi, no ovaj si ju namjesti, tj onaj doktor mu je namjesti špagom, i jači je nego ikad. Iskreno, ovo mi je više smetalo nego u Prometheusu nekakvi vremenski skokovi ili pitanje zašto su se neki znanstvenici uputili u nepoznato, a i treba više smetati s obzirom da Nolanov Batman, kao ni ostlai likovi, nisu SF superheroji, tipa Bane se ne napuhava sa otrovom, Joker nije pao u kiselinu itd, nego su likovi "realni", a Prometheus je SF smješten ono, 200 godina u budućnost!
Isto tako Batmanovo osmogodišnje tugovanje oko jedne ženske mi je bilo patetično. Tip 8 godina se nije maknuo iz kuće, trune tamo ovo ono. Ljudima su bili smiješni likovi u Prometheusu? Što je onda ovako jedan SUPERHEROJ EEEEEJ, koji jebe majku svima, preživi pecto pizdarija, i onda 8 faking godina cvili oko jedne žene! Mo'š si mislit!Eto, te stvari su mi osobno smetale malo u imerzivnosti filma i "ubile" mi opću savršenost, te mi zbog toga film nije - savršen jel, i još uvijek nije srušio sa vrha Braveheart, ali je svejedno prokleto genijalan, najbolji od sva tri i preporuka svima da ga pogledaju, ali neka se onda malo okrenu opet na stvari zbog kojih su posrali prometheus i pogledaju malo Batmana. Ne budimo vajning hejteri

I da, napravio sam grešku ne gledajući ponovno prva 2 filma prije ovog te su mi pomalo mutni u sjećanju, ali vjerujem da mi je Bane najjači lik do sad. Jači i od toga mega popularnog Jokera. Ne znam, cijela njegova pojava mi je genijalna, izaziva strahopoštovanje, a njegov glas, koji mi najviše podiže ukupni dojam - savršen

I daaa, film se ide skoro gledati još jednom, čim pogledam prva 2 opet