RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
La grande illusion (1937)Pročito sam na par mjesta da je to jedan od najboljih filmova ikad snimljenih. I majket', je. Nevjerojatno kako film nije ostario ni nakon 72 godine. Nije napet ko naprijer prison break filmovi novijeg datuma. Al zato likovi odgovorno smatram da neznam kad je takva skupina genijalnih karaktera stala na ekran. Moram pogledat još filmova sa Jeanom Gabinom, jer je on takav karakter, da mu može parirat samo Klaus Kinski. A tek suptilni deadpan humor, što sam inače čuo daje kod renoira par excelence. Ma genijalno. Neda mi se više pisat, jer ionako nećete gledat nikad. Možda neki. 10 / 10
najbolji film ikad? daj molim te, a onak 7ica..
Citat: Zapi - 05. Lipanj, 2009., 13:26najbolji film ikad? daj molim te, a onak 7ica..Ne. Najbolji film prema glasacima imdb-a. Ne najbolji film ikad. Odlican svejedno, ali ono, imdb nije neko prebitno mjerilo. Potpis na Coolhand Luke i Great Escape. Ne mogu se sad sjetiti niti jednoga filma, ali ako ti se da gledaj Prisonera sa Patrickom McGoohanom iz 1967. Kultna serija.
Citat: Swink - 05. Lipanj, 2009., 13:45Citat: Zapi - 05. Lipanj, 2009., 13:26najbolji film ikad? daj molim te, a onak 7ica..Ne. Najbolji film prema glasacima imdb-a. Ne najbolji film ikad. Odlican svejedno, ali ono, imdb nije neko prebitno mjerilo. Potpis na Coolhand Luke i Great Escape. Ne mogu se sad sjetiti niti jednoga filma, ali ako ti se da gledaj Prisonera sa Patrickom McGoohanom iz 1967. Kultna serija.Ok, prema glasovima pola milijuna ljudi, dosta je važno..ako ćemo prema neznam kritici, onda je Renoir kaj sam ja posto jedan od najboljih košto reko..