@Marina
Osobno u svome društvu skoro da nemam nikoga ko se "bavi" gejmanjem osim igranja PESa i FM tu i tamo i zapravo nikad nisam vodio neki konstruktivan razgovor na ovu temu tako da samo mogu govorit iz osobnog iskurstva, kakav sam primjer i naveo gore jel, al kužim na što aludiraš, zapravo mislimo na istu stvar ali izgleda da sam se ja malo krivo izrazio prije.
A ovo da je stereotip nedostatak tjelesne aktivnosti mislim da nije, visio sam jedno vrijeme po LANovima i vidio na kaj ekipa liči, čast izuzecima. A da ne govorim na šta će ličit neki današnji klinci koji su zaljepljeni za monitor 15 sati dnevno i nemogu otvorit teglu ajvara jer su skeleti zakržljali. Dobro to je tema za neku drugu raspravu.
Sve u svemu drago mi je da ipak postoje cure koje imaju malo dublji pogled na gaming, svaka čast. Izgleda da sam neupučen totalno jer vidim da svi imaju neke frendice gejmerice ovo ono, koji sam luzer jbt nikad sreo ništa slično u životu
Tržište je po meni glavni "krivac" za to trenutno stanje, normalno je da se večini cura neda klat zmajeve, utrkivat autima i pucat po golu a izbor ostalog je nikakav jer se sve vrti po istoj šabloni. Igre namjenjene za cure ti poniji, bebe pizdematerine su debilana za trogodišnjakinje i mentalno sporije.
Isto tako, kao što sam već spomenuo gore, kad se nekto izjasni da je cura odmah gikovi podivljaju i postanu neukusni pa je normalno da se curama to neda nego im je lakše šutit i nedovodt se u neugodne situacije, opet iz osobnog iskustva.
Da zaključim, igre su za sve i ko voli nek izvoli, što više cura to bolje u bilo čemu pa tako i u ovoj priči, samo naprijed