nikada nista posteno nije odigrala i vjerojatno ne vidi dalje od simsa i super marija. i to paper marija.
Što fali Paper Mariju? 
OK, ontopic - super tekst, bome si si dala truda i vjerojatno bolje od nas ostalih ovdje znaš kakva je situacija sa ženama i gamingom, tako da mislim da se nakon ovog posta baš i nema puno za reći. Osim ako se nađe još koja gamerica, što smo ustvrdili da je teško.
nisam htjela da ispadne kao da basham paper marija. stvar je u tome da je paper mario izasao u 2000 (ako se ne varam), i prilicno je nova igra (u usporedbi sa originalom iz '85.). pa eto..
vani se to pomalo mjenja kod nas su cure jos uvijek veoma zatucane po tom pitanju
Zatucane? 
Još jedan razlog zašto i ono malo cura rađe igra sa strancima nego sa našim finim,kršnim momcima
ako "prosjecnoj" zenskoj osobi kazes da igras igrice ona ce si automatski zamisliti solitaire i super marija. mozda simse. i automatski ce zaljuciti da si neki debil koji se igra umjesto da se ponasa kao "normalan" covjek. sad mi reci da to nije zatucano?
nemam rijesenje za ovaj problem, ali buduci da video igre postaju sve popularnije, nadam se da ce to znaciti i pritok ovih normalnih cura koje znaju sloziti dvije postene recenice i preci bilo koju igru na "normal" settingu. barem. isto tako se nadam da ce vecinska populacija gamera prestati razmisljati kurcem i shvatiti da slinjenje za polugolim n00bovima obeshrabruje normalne zenske i cini ih nevoljkima kad je u pitanju gaming diskusija i druzenje sa ostalim gamerima. znate kako kazu: "u nadi je spas". s druge strane; "nada je kurva".
Ovo se neće desit ikad
Nije problem u aktivnosti već u spolu 
na zalost, mislim da se slazem. mozda je strogo reci "nikad", al' sumnjam da cemo mi to dozivjeti.
sorry ako sam koga preskocila. nemam naviku visiti po forumima, nakupilo se postova. :'D