Sa ponosom mogu reći da sam Rainbox Six prvi dio uspio preći kao klinac, baš u toj misiji o kojoj pričaš sam se napatio kao svinja pred svinokolju.
Jel se sjećaš koja je to točno misija bila? Brijem 12. ili nešto tako, pa da pogledam na yt
@MetalniBaš. Još mi je to relativno friško, jer sam tek nedavno krenio prelaziti stalkere (moram još nastavit), tako da nisam baš n00b bio, vjerojatno me je i težina sjebala, ali po meni nema smisla igrati to drugačije (čitao po internetima da se preporuča najteže za puni doživljaj zone).
Vidio sam da ima još jedan način – da se u močvari ne potroši niti jedan metak za kalaš, te pokupe svi okolo po pripizdinama. Zatim da se nađe usb inžinjeru za nadogranje kalaša, te naprave maximalni mogući upgrejdi za isti (pretpostavljam za preciznost najviše), zatim navodno negdje i u močvarama ima optika za kalaš (naći ili kupiti). Onda se valjda s tim mogu skinuti ovi što te rokaju sa čeke u bazi, niti onda nije baš lako jer meci frcaju okolo tj. ne lete baš ravno (ipak igra brije na simulaciju), ali je puno lakše nego bježat okolo, sakrivat se i skidati jednog po jednog od ovih što te traže pješice. Da mi je kuna za svaki put kad sam poginuo - imao bi puno kuna

Da, sjetio sam se još jedne što je bila teška i na normal težini - call of cthulhu: dark corners of earth, cijela igra je teška - ali ona scena bjega iz hotela :ave (a sejvanje po sistemu checkpointa

). Igra i pol, debelo underated, pogotovo za one koji bar malo poznaju lovecraftove priče (reference)