Pogledao sam i žao mi je kaj jesam

kolko ih ima po netu šta bi bili danas pewdiepie jaoooo
srećom ti ostanu na 100-200 pogleda
drunk n wtf gameplay. kužim da vas općenito boli kifla i da ne radite ovo profita radi nego zabave radi i vidi se (čuje se) al dal se možete potruditi imalo da bude ikome drugome zabavno osim vama dvojici ? za početak ne stavljajte to govno od audio zapisa dok se snimate. Onak 80% let's play videa koji valjaju komentatori se nasnimavaju poslije.
Razlog ? pa da ih se bar neki kurac razumije osim deračine, šumova, muflona itd. Kužim ja da ste vi kao pijani ovo ono zajebancija al ne razumije vas se skoro ništa. Ak već morate to radit (a valjda morate) dajte si kupite kvalitetnije mikrofone i opremu.
Ste čuli ikad za nekakvu obradu videa ? čist ono sitno da vam taj zvuk ispadne kvalitetniji.
nezz da sam ja neki youtube admin pomico bi sve te videe ne tolko vas kolko brdo klinaca od 10 pa nadalje kaj su se počeli snimat a glas im još nije nadjačao poljskog mišića.(sugestije sa strane na yt)
hejtajte me I don't care svatko ima pravo na mišljenje a moje je da je ovo jadno

da ne bi ispalo da sam neki vaš hejter lol nikad nisam volio te gameplay komentare s urlanjem komentatora poput pewdiepie-a itd itd
p.s. ček lol ova bunny ne zna INSTALIRAT igru al hej idemo se snimat jeej jeeej
(al ajd bolje se snima nego ova dvojica)
nezz bože mili