RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Gabriel vidim da nemaš pametnijeg posla pa ono molim te STFU !Pa imam 5200kn sve ukupno zajedno, razmisljao sam i ja koje bi si specifikacije slozio ali ono fakat ne znam
Hm hoce mi to biti dovoljno napajanja ? A što s hladnjakom za procesor ? ne bi htio bas da bude stock
Laku noć svi idem ja sad samo prebaciti na CD
Vidim da ova RX480 nitro ima neke bios izmedu kojih mozes mijenjat default i silent mode, kakve to razlike ima ? Malo sam dosadan al ono htio bi bit 100% siguran tak da hvala !
Malo bi bio problem jer imam malu sobu i pogotovo po zimi se grije soba (centralno grijanje) i vruce je jako i tesko ju je rashladit a vidim da se ona i sama po sebi dosta grije i da ju je tesko rashladit malo tako da bi to mogao biti problem
Ja osobno nikada ni ne bi overclockao grafičku, tako da ono.. onda je to to onda cu ovaj build uzet i sigurno je bolji od onoga za 5000kn koji mi nude
Pa pričekat cemo malo pa da vidimo neke njihove primjedbe mozda ili neke ideje, bez ljutnje A na ovoj grafi bi ti osobno koristio tvornički OC od 1306MHz ili silent mode od 1266MHz ? (Pitam gluposti malo jel ? xD)
Citat: domagoj-hus - 08. Rujan, 2016., 20:15Pa pričekat cemo malo pa da vidimo neke njihove primjedbe mozda ili neke ideje, bez ljutnje A na ovoj grafi bi ti osobno koristio tvornički OC od 1306MHz ili silent mode od 1266MHz ? (Pitam gluposti malo jel ? xD)Pa normalno da ćeš igrat na defaultu, nisu oni bezveze to stavili nema tu problema sa temperaturama jer inače ga nebi ni stavljali.