Pozdrav forumaši!

Da, dobio sam zadatak u školi da složim Gaming PC u budžetu od 11 500 kuna(neukljucujuci ostatak stavki) i objavim ga profesorici. Tako da mi je ovo doista bitno pošto dobivam sveukupno 3 ocjene iz svega zajedno. Znači, volio bih kada bi mi netko mogao pomoći u zadatku, to je ubiti to. Znam da puno tražim, ali ako netko ima višak vremena, puno bi mi značilo
Moja ''prezentacija'' treba sadržavati sljedeće stavke: -
Gaming kučište, Komponente, Blu-ray čitač, Wiereless mrežna karticu, 25 LED Ultrawide monitor, Programibilna gaming tipkovnicu i miš,
Zvučnu karticu i surround sound speaker system, Surr.sound USB Gaming slušalice, OS (licencirani), Igricu po izboru (izašla u zadnjih god. dana)
Također,sve stavke moraju biti dostupne u RH, nabava na eBayu i sl. nije dopuštena.
Imam listu nekih WEB trgovina u RH, to nadodam ako je baš potrebno :)
E sada, moj problem je taj što se nerazumijem najbolje u ovakve stvari, i svaka stavka mora biti naravno kompatibilna sa matičnom pločom.
Sve stavke IMAM, osim zvučne kartice i surround sound speaker systema,blu-ray čitača (neznam kako da budem siguran oce 'stat' u kuciste il ne, nor jer se dobiva uz samo kuciste ili ne), gaming kučišta, i naravno samih komponenti (ako nemate vremena, samo ovo bi bilo sasvim dovoljno za mene, puno bi mi značilo bezobzira
)
. Preostali novac: 10 514 kuna
Hvala puno, ako sam nešto izostavio, recite, editat cu. Još jednom, znam da puno tražim ali sam pretpran školskim radom, ne samo iz računalstva, tako da puno cijenim čak i malo pomoći.