RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Evo da napišem par utisaka nakon par dana korištenja RX480 grafičke kartice.Uzeo sam stock cooler, tkz turbinu. U idleu je praktički nečujna, iznenadio me hladnjak, naučen sam do sad bio da je turbina vrlo glasna. Ovo je vrlo dobro napravljeno, tiho je u radu.U idleu je temperatura oko 35 stupnjeva, sa oscilacijama stupanj dva gore dolje.U loadu temperatura ide čak do 87 stupnjeva! Tu je najviše zaslužan profil hlađenja koji su napravili u AMD-u. Jer i prilikom najviših temperatura, hladnjak se vrti vrlo sporo i nečujno, na nekih 1900 okretaja.
....Mislim da referentnih neće ni biti dugo na tržištu, to je čisto onako za početak da imaju nešto.
Citat: andrash - 05. Kolovoz, 2016., 21:09....Mislim da referentnih neće ni biti dugo na tržištu, to je čisto onako za početak da imaju nešto.Baš se i ne slažem. Cca mjesec i više dana smo čekali custom RX 480, pa ne vidim zašto bi s bilo kojom RXicom bilo drugačije. Da' Bog da bio u krivu, naravno.
Ma i ja mislim da nema ali eto da pitam. Imam gtx 970 ali ne znam od kojeg proizvodaca je. Bio sam jednom otvarao kuciste ali nisam dobro pogledao a cini mi se da nije nista od ovih "top" tipa asus ili gigabyte...Negdje sam naletio na ovo, pa jesu to sve proizvodaci od kojih bi mogla biti iako ne vidim msi al ok. I jel ima neke velike razlike npr izmedu Zotac/gainward i ovoga pod 8. ili 9. Svakako cu otvoriti sutra pa tocno provjeriti.(Klikni za pregled slike.)Edit. bio si u pravi, hvala. Skinio sam taj speccy i ispada da je taj model Elitegroup. NVIDIA GeForce GTX 970 (Elitegroup). Jel ima kakve velike razlike izmedu tog i nekog asus ili gigabyte i sl?
Pozz...Ovako namjeravam uzeti novu graficku karticu od neki 2500-3000kn.Pa me zanima koja bi bila najbolji izbor, s tim da u skorije vrijeme namjeravam uzeti i novi procesor AMD FX8350...Hvala....