Grafa je dobra ali kad si sad već uzimao novu mogoa si malo više keša pljunut i uzet malo jači jer kao što si rekao da već sad nemreš igru na ultra stavit sa svim postavakma tako da i si opet problem dao jer budeš brzo morao upgrade nove radit, barem 4gb si trebao uzet ali to je moje mišljenje :) a kaj se uzija uz instar inf to su mi 2 najomiljenija shopa sa kvalitetnim prodavačima 
Sori, al ne kuzim sta sam mogao uzet za malo vise para? 390-ka je u tom rangu i ima 8gb, a 980 kosta skoro ko dve 970-ke. I ne znam kak ne mogu igrat na ultra, naveo sam samo da mi je na GTA 5 prema geforce experience optimizaciji bacio sve na very high (ne postoji ultra na tim postavkama, to znas?) osim tekstura. I settings menu u igri mi daje za high teksture 2650 MB opterecenost, a za very high 2800, sto je jos uvijek fosta ispod famoznih 3.5 GB.
Btw, jel bi mi netko znao objasnit ovo - posto trenutno koristim stari 1440x900 monitor, za neke igre mi u optimizaciji javlja da renderira sliku za vecu rezoluciju, 2k, pa da onda samo smanji sliku na rezoluciju mog monitora. Nisam jos to cuo i ne znam kak utjece na performanse? Mislim sad kad uzmem novi monitor (1080p ili 2k) dal mogu racunat na neznatno smanjenje fpsa ili ipak to stelanje rezolucija ne opterecuje graficku toliko?
Ako nisam jasan kasnije cu tocno vidjeti sta mi pise u postavkama, sad nisam doma.