HCL.HR

Spajanje PS1 na Sony Bravia HDMI

• 8 Odgovora
  • 4241 Hitova
*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
Spajanje PS1 na Sony Bravia HDMI
« : 21. Rujan, 2010., 19:31 »
dečki jel postoji način kako spojit jedinicu na hdmi telku uz pomoć onog glupog adaptera koji se priključuje na ulaz za antenu? ako kužite što želim reć  :hiha: :wildboy:

mislim, spojila sam i sve al telka ne registrira ps1 na nijednom od svojih tisuću AV čenela.
međugeneracijski jaz?

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
Odg: Spajanje PS1 na Sony Bravia HDMI
« Odgovori #1 : 21. Rujan, 2010., 20:19 »
Izlaz za antenu? Bas bas za antenu, dakle RF adapter?

Ako spajas tako, prepoznat ce ti ga, ali ga moras naci na tuneru TV-a kao svaki normalan program, rucno traziti & shit.
Na AV channelima prepoznaje samo ako je spojeno preko AV(chinch) kabela ili preko SCART(RGB) kabela.

Uglavnom, slike su ti tu, pa samo indentificiraj kabal i napisi ako je neki drugi.
Ako je bas RF, dakle za antenu kao sto si rekla, samo upali plejku i trazi ju na normalnim channelima kao neki vulgaris tv program.

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
« Odgovori #2 : 21. Rujan, 2010., 20:37 »
jeste, adapter je. i pretraživala sam čenel al nije ga našlo. plejka uključena ;(

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #3 : 21. Rujan, 2010., 20:40 »
Zašto ne spojit jednostavno skartom?

« Odgovori #4 : 21. Rujan, 2010., 20:41 »
Ovako je više old skul. Nostalgija.

Možda nema skart?  :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #5 : 21. Rujan, 2010., 20:50 »
Ako je suditi po ovome http://cdn.cbsi.com.au/story_media/339288356/Sony_Bravia_back_panel_4.jpg, nema scart, ali ima A/V video in, žuto bijelo crveni priključci. Imaš toga posvuda  za kupit, radit će ti i kabel od PS2. Il posudi od nekog šabana, mora netko imat. Ja imam, ali Srbija.  :wildboy:

edit: al opet, ovaj http://www.avforums.com/forums/attachments/home-entertainment-pcs/117003d1240055300-no-sound-sony-bravia-rear-connections-1-.jpg ima SCART. Uglavnom ima obje vrste tih kablova ko pljeve, a i ako nemaš od koga posudit, jeftini su. Sophos itd
« Zadnja izmjena: 21. Rujan, 2010., 21:00 Dragster »

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
« Odgovori #6 : 21. Rujan, 2010., 21:09 »
nemam scart. al dobro, ovo je samo za večeras trebalo bit, nisam doma. na mojoj telki mi radi.

u svakom slučaju, fala dečki, mnogo ste mi kul. i mojim frendačicama isto. preporučit ću vas mnogo. puse :*

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #7 : 21. Rujan, 2010., 21:13 »
Da nemas slucajno mali switch na kutijici RF adapter kabla?

Obicno se prodaju sa dodatnim ulazom, tako da mozes switchat izmedu plejke i normalne antene.
Ako ima, provjeri da slucajno nije namjesteno na TV umjesto na Game.

Ako nema, onda ne znam.  :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #8 : 21. Rujan, 2010., 21:14 »
nemam scart. al dobro, ovo je samo za večeras trebalo bit, nisam doma. na mojoj telki mi radi.

u svakom slučaju, fala dečki, mnogo ste mi kul. i mojim frendačicama isto. preporučit ću vas mnogo. puse :*

Slike.  :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9