Pozdrav svima. :)
Kako sam došao do HCL-a? Pa, ako se ne varam, kad je izašao PES 2014, tražio sam na youtube recenziju i tako naletio na vaš kanal. Inače, gaming apetiti mi nisu preveliki, manje-više fokus mi je na nogometnim igricama. Dok sam bio klinac, volio sam igrati igre WW2 tematike (MoH, CoD, Brothers in Arms...), poneke strategije (Red Alert, Age of Empires...), ostale igre sportske tematike...
Preko vaših video komentara, zapelo mi je oko za Konu, pa se eto to sad čeka. :)
Zašto sam se registrirao? Pa eto, mislim da je to najmanje što se može napraviti kako bi vas se podržalo u daljnjem radu, a da pritom ne košta ništa. Usput sam se pretplatio na youtube kanal.
Eto, uglavnom. Lijepo je vidjeti koliko se uz puno truda, volje i rada praktički iz ničega može napraviti nešto što okuplja velik broj ljudi koji imaju slične interese. Zaista za svaku pohvalu.
Za kraj bih vam još poželio puno sreće u daljnjem radu, ostanite kakvi jeste; prije svega profesionalni, nerijetko humoristični, i najbitnije od svega - zabavni.