Evo pošto sam uspeo da se spojim sa youtubom i da mi daju oglase na klipove (od kojih se zarađuje), a to još uvek nije ovde dozvoljeno. Pa bi voleo da nađem nekog ko će samnom snimati gameplay-ove, razne tutorijale itd i to stavljati na moj kanal i tako zarađivati, pa ako nas krene sa viovima možda postanemo i partneri ko zna. Zainteresovani ? 
Ako si se uspio spojit s YouTubeom to znaci da si naveo da si iz neke druge drzave, jer kao sto si i sam rekao, Hrvatska nije među podržanim zemljama
Ako si uspio proć s nekom random državom, na koji način planiraš primat pare jer one dolaze ili Western Unionom, ili čekom ili na bankovni račun - gdje svaka stavka zahtjeva da si u toj državi koju si naveo prilikom registracije
Uzmimo da si i uspio to sve sredit na neki konkretan način, onda bi ti radije predložio da radiš neke manje zahtjevne stvari, a ne reviewove i tutoriale, jer oni zahtjevaju pun kufer posla i editiranja, a na kraju zarađuju od 5 do 6 kuna mjesecno.
Recimo znam frajera koji je, nakon sto je skyrim izašao, pomocu frapsa snimio svaku zagonetku na koju je naišao i dobro ju optimizirao za Google. a prethodno je zapravo pročitao FAQ s nekog random sajta. Kad bi netko naišao na neki problem u Skyrimu, guglao bi te našao njegov video.
Dakle probaj se fokusirat na tri stvari:
- kako napraviti interestantan sadržaj, a da ti opet ne oduzima previše vremena
- trud oko kreiranja mora bit proporcionalan zaradi
- kak tu zaradu prebacit u svoje ruke
I najcesce ocekuj na 100 viewova oko jedan klik, tak da videji stvarno moraju bit zanimljivi i dobro optimizirani da ih ljudi nađu, gledaju i kliknu na oglas.