ispiti i pomoć iz prve, vožnja iz druge, prvi put je bio neki ružni ispitivač, sve odradio dobro i na kraju zadnji semafor prije autoškole...
ispred mene 1 auto, trebam skrenuti desno, odvoziti kojih 30 metara ravno i jos jednom desno i to je to, kraj ispita, nisam imao niti 1 diskreditirajuću pogrešku do tad... uđem u križanje, a ono u toj ulici ogromni faking kamion radi nekakve manevre po ulici...
ovaj auto ispred mene ostao u križanju (što je kao ok jer ako si 1. uvijek ulaziš u križanje) a ja računao normalno da ću proći, već sav sretan isključio laganini mozak i za ovim... op op, kamion sere, iza mene par auti, ispred mene ovaj jedan, ja u križanju upali se crveno... nemaš gdje... i lik mi na kraju rekao da sam pao zbog toga... jebiga, dok ne ugasiš jebeni auto ispit nije gotov, ali možda čak više od tvog "skilla" vožnje zavisi situacija na cesti... može sve bit normalno a može se baš posrat da bude odvratan dan i par situacija na cesti koje bi zbunile i iskusnije vozače...
drugi put je bilo puno lakše, nije bilo nikakve treme ili nećeg (a i ako ništa barem nisam opet morao na poligon) i položio sam bez većih problema... vrijedno spomena je da mi je drugi put ispitivač bio Zoran Razum (

), navodno neka "legenda" koliko sam vidio tamo po hakovim forumima :p