Ocekivano.
Jedan ustasoidni debil ufuran u politiku nekog razloga i pun bisera(Crysis=Toy Story), drugi kmecavac koji zivi u selendri i ogorcen je na sve telekome ikad sto nema posten net. Normalno da cete se slagat, cista logika.
Al' realno, na HCL-u ionako nemam vise sto postat osim kad naidem na biserluke. Nije da ima nekakvih kvalitetnih rasprava vise uz sve ove nove pacijente i suradnike.
Mali hint: u cijeloj toj prici sam pred nekoliko godina bio zastitar spomenut na kraju posta.
U dvije godine sto sam radio na T-Comovoj lokaciji, nagledao sam se svacega. Kasnije sam se i zaposlio u T-Comu.
Sve se bez problema i brzo rijesilo uz osnovnu pristojnost. Kad bi stranka bila bezobrazno dubre, samo onda bi se sve bespotrebno zakompliciralo.
Netko zbilja treba imat dno dna stavove o zivotu generalno da mu onakvo divljastvo iz videa bude opravdano na bilo koji nacin.
+100
pusti hcl ionako su ostali samo novi debili, pusti debile koji u životu nisu radili kurca nego postaju kakvo im je mlijeko u frižideru.
Nemoj ništa pričat o dnu života tovarima je to normalno ponašanje.
Svaka čast na dugom postu, pročitao ga u potpunosti i razumijem odavno da čovjek na šalteru nije ništa kriv nego radi baš kako mu je naređeno a kripli poput me666 bi došli razbijat i derat se jer su predebilni instalirat sim karticu vjerovatno.