HCL.HR

Bića, stvari i pojave koje ownaju, koje vam uljepšaju dan

• 11069 Odgovora
  • 963929 Hitova
*

HaZz

• *
  • 35
  • \o/
Odg: Bića, stvari i pojave koje ownaju, koje vam uljepšaju dan
« Odgovori #8955 : 07. Prosinac, 2012., 23:45 »
daj neki primjer  :clap:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #8956 : 08. Prosinac, 2012., 00:05 »
ma ne znam, svaka osoba koju sam sreo putem od uha do uha osmijeh, "dobro večer, pitam jel vam hladno? je, ali ovakva noć se ne propušta", baš ono čovječno nekako, ne znam, ne događa se često takav prevrat u mindsetu =) hrpa pasa isto, pobjesnili od sreće i naletio na čopor malih đubradi isuse kriste istopio sam se  :mrgreen:

« Odgovori #8957 : 08. Prosinac, 2012., 00:45 »
Pederko. :mrs:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #8958 : 08. Prosinac, 2012., 01:25 »
točno, nabijem te na kurac!

« Odgovori #8959 : 08. Prosinac, 2012., 01:57 »
 :hihi:

ot
LIKOVI su počeli furati DJECU u teretanu. Znači ono, vrtić, 5 razred osnovne max. Mislim, u praksi najviše što može jest da ti ne smeta iako može i iritirati, ali idejno je savršeno. Nema smisla nikakvog.

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #8960 : 08. Prosinac, 2012., 02:10 »
Drag pao je i kod mene na kraju. Probudio se pred pol ure i pogledao kroz prozor ono sve pod snijegom 5-6 cm taman da krcka pod nogama i pada guuusto gusto još i velike pahulje. Bio prošetat, ovo je za sada najljepša noć u godini. <333

*

blaster32

• Gost

*

n00b

• 609
« Odgovori #8962 : 09. Prosinac, 2012., 21:29 »
Mr. Nobody će sad na telki. Iako. Ne veseli me jer je moguće da će biti pan&scan. :(

KOJI JE ONDA SMISAO

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #8963 : 09. Prosinac, 2012., 21:44 »
Odličan film :(

« Odgovori #8964 : 09. Prosinac, 2012., 21:47 »
Vijesti su mi uljepšale dan(po prvi put u životu).Smijem se kako u nekim krajevima padne 40cm snjega i promet obustavljen  :hiha: .Ono lopatu u ruke i čistite.Prošle godine u mom kraju je palo toliko snjega da je grnjača(ralica,grtalica) zapela u snjegu  :hiha: .To mi je bio najbolji dan u životu,bacali smo se sa balkona u snjeg i našla bi se koja budala da na glavu skoči i onda akcija spašavanja.Bilo je oko 1.5m snjega i uspjeli smo očistiti za jedan dan  :ementaler: .Nismo išli u školu dva tjedna zato što je Mostarcima trebalo 14 dana da se riješe snjega.

*

pilip

• 1598
« Odgovori #8965 : 09. Prosinac, 2012., 22:13 »
Bosna thug life

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #8966 : 10. Prosinac, 2012., 00:38 »
LIKOVI su počeli furati DJECU u teretanu. Znači ono, vrtić, 5 razred osnovne max. Mislim, u praksi najviše što može jest da ti ne smeta iako može i iritirati, ali idejno je savršeno. Nema smisla nikakvog.
Kao, da vjezbaju ili onako, za DRUZBU? :hiha: Jer kod nas su znali dofurat djecu od 5-6 godina, ono trce i neznam, izlazu se opasnosti :hiha: Mislim super sve, ne smeta meni osobno, al smetalo bi mi kad bih slucajno nekome zdrobio glavu utegom :wildboy:

E da, kako je sve tiho kad je snjeg. Auti sporo voze i sve to, rula. Iako, ima ga tako malo ovdje da do sutra nece bit nista.
« Zadnja izmjena: 10. Prosinac, 2012., 00:56 dibek »

« Odgovori #8967 : 10. Prosinac, 2012., 01:14 »
Za DRUŽBU. :hiha: Tj, ne znaju gdje će sa njima, pa ih sa sobom vode, valjda. :wildboy:
Mislim, savršena je ta šabanska-bro topla zajednica, kad su ljudi toliko opušteni da djecu dovode tamo. Je da to nisu pametni ljudi, ali opet.
Ne mogu točno uprijeti prst u to ne imanje smisla, ali definitivno to sve skupa nema smisla.

« Odgovori #8968 : 10. Prosinac, 2012., 10:12 »
Vrijeme je da se slušaju božićne Sailor Moon pjesme, gledaju topli božićni filmovi, ma SVEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #8969 : 10. Prosinac, 2012., 10:29 »
 :mrs:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9