avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
pa ništa, u vezi tog videa kao "e svaka čast liku kako se potrudio;;;;on misli na KARIJERU"samo kažem da danas sve više ljudi postaje tako pohlepno u tim ambicijama, i svi žele bit šefovi/bogovi. bla.a lik znači nije smiješan i ne može vjerojatno okupit više od 50 ljudi na jednom mjestu, i sad bi on htio u ameriku zbijat šale sa svjetski poznatim komičarima. neznam.
samo kažem da danas sve više ljudi postaje tako pohlepno u tim ambicijama, i svi žele bit šefovi/bogovi. bla", rekao je presveti, član HDZ-ove mladeži iz Smrdograda.
taj hire me video nije pretjerano smiješan, bar meni, al apsolutni rispekt tipu za muda i ideju. gg mi je i kako je istražio i odradio sve, vjerujem da je stvarno došlo do Stewarta. Sranje je viral i kvalitetno se proširilo, vjerujem da će mu upast više finih ponudica za nekakav posao, makar ne od Stewarta.
baš to je jadno i bijedno.stvorena je takva klima, kao, moraš biti uspješan i imat KARIJERU i ambicije, to je smisao života - inače si propalica. odjednom se svi žele istaknut.derp.zato su i stvoreni izmišljeni poslovi ili fakulteti poput KOMUNIKOLOGIJE, da bi ko fol i ostali mogli bit "uspješni" u bar nekom polju.prejadno. i na kraju ih pod pritiskom puno popizdi.>>>ambiciozni<<< ljudi. =D>
AJMO TO GOVORIT NA STAND UP NASTUPU