HCL.HR

Bića, stvari i pojave koje vas naprosto rastužuju

• 4943 Odgovora
  • 431715 Hitova
Odg: Bića, stvari i pojave koje vas naprosto rastužuju
« Odgovori #825 : 19. Siječanj, 2010., 00:13 »
Luka Lzgr Žgrablić:
 njgdeffgrtfgvujhjhnhjhjhjhghgghghjnmklmjnhufgtvrnb a66565656

Klaяa Kix Kaulitz: 
 bgvfklesfn

Nikola 최선의 Peraić:
 ujhng

Grupa na facebooku Lupi glavom po tipkovnici (ne jako da ju ne sjebete) pa vidi sta ce ispasti

:ave: :ave: :ave:  :(

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #826 : 19. Siječanj, 2010., 00:16 »
 :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #827 : 19. Siječanj, 2010., 00:34 »
Aveaš starost fore, facaa ili? Mislim ti kao sveznalica trebao bi znati da je ta fora stara ko isusovi preci  :(

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #828 : 19. Siječanj, 2010., 01:34 »
 :wildboy:

Ne neg sveopćoj fejsbuk retardaciji.

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #829 : 21. Siječanj, 2010., 17:40 »

koji odvratan nikakv beživoti gik :(

« Odgovori #830 : 21. Siječanj, 2010., 19:00 »
Di je Ixy :wildboy:

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #831 : 21. Siječanj, 2010., 19:04 »
Uči kao. "smanjuje" internete.

fer i to...  :fpalm:

*

n00b

• 609
« Odgovori #832 : 22. Siječanj, 2010., 03:09 »
Ne pitajte zašto, došlo mi.

--------------------------------
Priča o tri brata

Bila jednom tri brata blizanca. Od malena su dijelili igračke, prijatelje i dom, no svaki od njih imao je svoj posebno izražen talent, i kroz godine su ih dodatno razvijali.

Prvi brat je obožavao sastavljati i rastavljati sve igračke koje su imali, daljinske upravljače, pa čak i staru televiziju na tavanu na zelenom sagu sa žapcem Kermitom. To mu je bilo najdraže, i uvijek se vraćao na tavan, potajno, dok su svi spavali.
Za njega je otac govorio: Moj sin bit će genije. Raditi će u tvrtki s računalima, doći na visok položaj i imati veliku plaću. Učinit će me ponosnim.

Drugi brat je bio sportski tip, uvijek u pokretu, uvijek razigran, uvijek spreman za nepodopštine. Najviše je volio igrati nogomet i trčati, pa je često navečer,
nakon što su ih roditelji ušuškali u krevet, imao okladu sa svojom braćom kako će u manje od 10 minuta otrčati do Tajne Baze, donijeti bocu koju su
tog popodneva ostavili tamo i donijeti je natrag. Do Tajne Baze, njihovog omiljenog skrovišta, bilo je više od 30 minuta hoda. Svakog dana trčao je tamo, potajice, i po nekoliko puta.
Za njega je otac govorio: Moj sin bit će vrhunski sportaš. Bit će to osoba o kojoj će svi pisati, svi će ga znati, bit će jako poznat i jako bogat. Učinit će me ponosnim.

Treći brat je bio nešto plašljiviji i nježnijeg tipa. Volio je crtati i slušati glazbu, iako mu crtanje nije išlo od ruke. Volio je i pisati, iako mu pisanje i nije išlo najbolje.
Najviše od svega, volio je promatrati životinje, iako im nije mogao zapamtiti imena. Zbog toga se sramio, pa je često bježao u prirodu i skrivećki promatrao ptice, malene mrave ili pak susjedovu stoku. Za razliku od svoje braće, nije imao nijedan izraženiji talent koji je mogao sprovesti u praktično djelo; jer
uglavnom je maštao i sanjario, a čega god da se primi, nije mu išlo. Škola, dječje igre, ili pak crtanje; u svemu je bio prosječan ili ispodprosječan.
Za njega otac nije govorio ništa.

Prolazile su godine, i uistinu, očeve riječi su se uvelike ostvarivale kroz njihovo djetinjstvo. Prvi brat mogao je birati školovanje gdje je htio zahvaljujući svojim ocjenama, smatrali su ga rijetkim tipom genijalca i već je do 25 godine imao nekoliko patenata i izuma koji su svoju praktičnu upotrebu počeli pronalaziti u svakodnevici (ako niste znali, upravo je on osmislio čepove za slušalice, da bolje stoje i neutraliziraju vanjske zvukove)

Drugi brat je rušio rekord za rekordom. Bavio se s više sportova, i gotovo u svakom bilježio izvanredne rezultate. Vremenom je postao prepoznatljiva ličnost, obogatio se i napustio školovanje tijekom srednje škole. Bez premca, imao je sve odlike čovjeka koji može već tad ne raditi ništa do kraja života i živjeti samo od kamata svog bankovnog računa; no i dalje se bavio sportom te svakodnevno trčao.

Treći brat nije uspio ništa postići, usporedo sa svojom braćom. Crtanje mu još uvijek nije uspijevalo, pisanje još manje, a ostali oblici umjetnosti nisu mu bili privlačni i u njima se još lošije snalazio. U školi je imao velikih problema i dvaputa je ponavljao razred, a često su ga i maltretirali u školi s obzirom na njegovu sanjarsku prirodu. Istina, zahvaljujući statusu svoje braće imao je određen imunitet, no svejednako je patio kroz pubertet. I dalje je najviše volio promatrati životinje u prirodi, iako im je još uvijek teško pamtio imena.

Kako su godine prolazile, mladići su sada postali muškarci, i znatno su se udaljili jedan od drugoga.

Prvi brat završio je fakultet u dalekim zemljama, otvorio uspješnu tvrtku računalnom opremom i postao izrazito moćna i uspješna osoba.

Drugi brat obišao je cijeli svijet, i bilo je zbilja jako malo onih koji nisu znali za njega.

Treći brat je uspio završiti školu i promijenio je nekoliko poslova, na kojima je redovito dobivao otkaze. Prestao je promatrati životinje, jer svi su ga uvjeravali da je to besmisleno i glupo ako nema koristi od toga. Prestao je i crtati, jer njegovi radovi nikome nisu bili zanimljivi. Prestao je i pisati, jer svi su redom njegova pisana djela proglašavali glupima. Na kraju, sam je zaključio kako mu je najbolje ostaviti se nečega što mu ne ide, te se posvetiti traženju posla i žene s kojom će jednog dana imati obitelj.

Prolazile su godine. Prvi brat imao je ženu, dvoje djece i bio je sretan. Posla je s godinama imao sve manje, doživio je duboku starost i u zadnjih nekoliko dana života, povukao se u sebe i počeo opet rastavljati i sastavljati staru televiziju na zelenom sagu sa žapcem Kermitom.

Drugi brat imao je dvije žene, s prvom nije imao djece, s drugom je imao jednu kćerku koju je jako volio. Doživio je i on starost, ali ne toliko duboku jer je imao problema sa srcem pa je morao ranije napustiti ovaj svijet. Posljednjih dana života, vratio se u rodno mjesto i trčao do Tajne Baze koje više uopće nije bilo tamo; sad je tu stajao veliki neboder s nekim novim klincima.

Treći brat se oženio i potom rastao. Uspio se zaposliti u državnom poduzeću s pristojnom plaćom. Kad je došlo vrijeme za mirovinu naglo je obolio, i preostalo mu je tek nekoliko tjedana života. Kolege s posla su mu priredile oproštajnu zabavu kad je napuštao njihovu tvrtku, gdje je, između brojnih poklona i rukovanja, dobio i veliku tortu. Na torti je bila čestitka s pjesmicom koju je netko stavio. Pročitavši pjesmicu, treći brat je počeo plakati. Sve dane do kraja života, uključujući i one posljednje, proveo je plačući.

Kraj

*

pilip

• 1598
« Odgovori #833 : 22. Siječanj, 2010., 08:56 »
Krivi topic jebote.

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #834 : 22. Siječanj, 2010., 10:28 »

ne lajkam, predvidljiva je priča malo previše.

a i imam osjećaj da je ovo depresivna samosažaljevajuća oda koju si si napisao. :wildboy:

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #835 : 22. Siječanj, 2010., 10:42 »
Aj nek se netko odvaži otvoriti topic tipa "pričam ti priču (:fpalm:)" ... ili nekog boljeg naslova... pa tamo budite kreativni i pišite takve "pričice"...

Bilo bi kul vjerojatno ... AKO STE DOVOLJNO ODVAŽNI LOL  :wildboy:

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #836 : 22. Siječanj, 2010., 10:49 »
tužna priča :wildboy:

a što me još rastužuje su fejsbuci koje nemogu otvorit. server busy. :wildboy:

*

marijan

• *
  • 71
  • its fitty
« Odgovori #837 : 22. Siječanj, 2010., 11:22 »
 :(

*

n00b

• 609
« Odgovori #838 : 22. Siječanj, 2010., 11:23 »

ne lajkam, predvidljiva je priča malo previše.

a i imam osjećaj da je ovo depresivna samosažaljevajuća oda koju si si napisao. :wildboy:

Nije, rendom je. To je yato jer sam sinoć pio Monster Energy pa mi je dalo snagu za gluposti.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #839 : 22. Siječanj, 2010., 13:27 »
 :( jebi se sad sam tužan :(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9