RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Vruće je. Ja sam kauč prosvjednik.
Citat: depresija - 16. Srpanj, 2010., 00:35Općenito mislim da ljudi koji se previše i prerano počnu opterećivati s kapitalom i NOVCIMA s vremenom izgube.. nešto, i počnu misliti da se na sve može staviti odgovarajuća cijena. I to me, eto, rastužuje. A ko da to nije istina, daj
Općenito mislim da ljudi koji se previše i prerano počnu opterećivati s kapitalom i NOVCIMA s vremenom izgube.. nešto, i počnu misliti da se na sve može staviti odgovarajuća cijena. I to me, eto, rastužuje.
A onda nemoj srat po ovima koje boli kurac kad si isti sa svojom neaktivnošću. U prijevodu: DIO SI PROBLEMA
Upalio klimu. Trebalo je u drugoj prostoriji uključiti u struju ''a strange device hanging from the wall''. Ko zagonetka.
Problem je da jedan čovjek ima moć mijenjati GUP. Varšavska simbolizira sve ono što je trulo i loše u ovom usranom gradu. Od najskupljih javnih WC-a na svijetu do Maksimirskog stadiona do uništavanja Jaruna.Uostalom, sam se pobuni protiv nečeg što ti smatraš da je bitnije od neke ulice u Zagrebu. Al, nedati se. Imaš pametnijeg posla i tako dalje. Nauči svoja prava kao građanin. Iskoristi to. Il budi ameba.