hej, razmisli gdje je kluzo.

i da, ima piletine od 10 kuna, to kaj nisi bio na placu u životu je tvoj problem. 
Živio u stanu doslovno pored trešnj placa 3 godine. S obzirom na to da sam si organizirao nekoliko roštilja, rođendana i da 5 godina živim u Zg mislim da sam puno upućeniji u cijene od tebe. Nema piletine po 10kn. Ekšli najjeftinije šta je došlo tome je bila već pečena piletina na akciji u konzumu slone. I nije bila 10 već 12.5kn pol pileta. Al da, ne dugo. I naravno, to bez ikakvog priloga, ja kad ručam volim pojesti i neš drugo uz meso.
Ponavljam, odi živit sam pa ćeš vidjeti kolko sitnice tipa nahranit se, oprat si robu i sl oduzmu vremena tijekom dana. Lako je tuđim kurcem mlatit., ono
I pitao si oTkud.
Pa piše ti. Pula. Točnije, Pješčana uvala kad se već kurčimo imetkom i sl. 
ne, nisi, jer jedeš u menzi.

nisam reko da moš dobit 10 kila piletine za 10 kuna. :tired:
npr kladim se da nisi znao za dućan Euroalfa? e pa tamo smrznuti fileti piletine koštaju 20/kn/kg, što bi bilo 10 kn za pola kile piletine. što je za jedno 2 više nego solidna obroka. šteta što ću te informirati

ali trešnjevački plac je samo jedan od 40 placeva u zagrebu. na placu na kvatriću piletina je 19,99 kn/kg kod oficijelnog vindijinog distributera.

Ponavljam, odi živit sam pa ćeš vidjeti kolko sitnice tipa nahranit se, oprat si robu i sl oduzmu vremena tijekom dana. Lako je tuđim kurcem mlatit., ono

ne, ne uzimaju. :tired: to forsanje teškosti studentskog života je teže sranje.
živio sam sam i više puta u blokovima od par mjeseci. mda, i ne, nije teško.
kladim se da tu robu pereš na ruke?

ae, jebeno je teško uključit mašinu.
hranim se svakodnevno 4 puta. sam radio i radim sve obroke, koji nisu neznam SLANAC nego normalni ručak-like obroci.
i ljudi koji govore da je hrana skupa su šabani. je, naravno da je SKUPLJA od menze.

ali npr, da ne bildam, tj da se hranim ko normalna osoba, ne vjerujem da bi razlika u cijeni bila više od 100 kn /mjesečno. realno.

edit: i da, naravno da je teško npr šljakat+studirat+sam živit. al to ne vrijedi za te ljude.