akcija, Stormteller GamesDatum izlaska: 17.06.2025.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
dobor jer casa cedevite bila napola puna il napola prazna?ili je ovaj post samo spam da bi mi neko opalio ban na 2 sata ?
epic fail
Danas je puhala neka šugava južina cili dan. I bilo je sparno za poluditi, pas mi je tukao glavom o zid od muke. I vozio sam se u gradskom prijevoznom sredstvu, busu.Dica idu iz škole. Babe i didovi također idu od NEGDJE (oni uvik negdje idu, ne kužim di točno). I vozač, ooo vozači autobusa. Mislim da su od njih jedino nadrkanije one žene za pultovima tipa uz policiji ili na socijalnom or so. Ljudi su glupa i zla bića. I živciraju me.
Citat: n00b - 04. Rujan, 2008., 22:55Danas je puhala neka šugava južina cili dan. I bilo je sparno za poluditi, pas mi je tukao glavom o zid od muke. I vozio sam se u gradskom prijevoznom sredstvu, busu.Dica idu iz škole. Babe i didovi također idu od NEGDJE (oni uvik negdje idu, ne kužim di točno). I vozač, ooo vozači autobusa. Mislim da su od njih jedino nadrkanije one žene za pultovima tipa uz policiji ili na socijalnom or so. Ljudi su glupa i zla bića. I živciraju me.
Meni ide nakurac kad ekipa liže ono stvrdnuto na poklopcu ;( onak jel to nužno?