isuse, kako poludim kad cijeli dan učim neku pizdariju i znam, uvjeren sam da ću sutra to na ispitu past. :tired:
jer naime, to nisu jednostavne činjenice poput "što je demokracija?" (kao što sam mislio kad sam upisivao predmet), to su filozofske rasprave machiavellija i j.j. rousseaua o strastima i interesima (što god to značilo u politologiji, naime još nisam došao do tog odgovora a pročitao sam knjigu i interpretaciju knjige :tired: ). rečenice poput:
Nema dakle strasti koja može kontrolirati probuđenu sklonost, već to čini sklonost sama mijenjajući smjer. Do te promjene nužno mora doći nakon i najmanjeg razmišljanja; jer, očito je da se strast mnogo bolje zadovoljava unutar ograničenja nego na slobodi, te da, čuvajući društvo, mnogo brže napredujemo u stjecanju posjeda nego usamljeni i napušteni...rekoh, jebemti kurac, kaj to znači :tired: nepovezane rečenice, besmislene sintagme... govno, govnasto od uvoda u političku znanost i jebenog kursara govnastog. :tired: da sam htio studirat politologiju odabrao bi politologiju, ne novinarstvo. ali ne, po statutu faksa, svaki učenik mora po semestru položit jedan predmet sa politologije, jer naime, to ima smisla... sa tim znanjem ću postat vrhunski novinar jer ja znam onakve rečenice napamet. i naravno da će me taj jedan predmet iz politologije jebat do kraja studija novinarstva...
jebem ti mater novinarski fakse. u biti, ne novinarski fakse. jebem ti mater politologijo ko te izmisli da te jebem. :tired:
odustao sam od učenja...