Da
valjdaNe znam

Ne treba bičati takvim ljudima, jer su po meni oni snalažljivi. Znaju naći budalu, uvaliti mu poluproizvod, uzeti novce i reći doviđenja... Pizdarija koje olakšavaju cijeli proces kreiranja weba ima po cijelim internetima i jaaako puno ljudi je sposobno složiti nekakvu normalnu stranicu, ako imaju imalo ukusa... I govoriti laicima da je to "njihova kreacija", a kasnije je na njima hoće li to naplatiti ili ne... Ili prvu neće, ali drugu hoće. Ekonomija, ovo ono... Žalosno ali tako to ide...
Ne bi ni meni nitko naplatio čačkanje oko motora, štelanje ventila, promjenu anlasera, ili većinu drugih jednostavnih stvari, jer bi mi bilo neugodno... A ako je nešto lijepo onda je to kad možeš nekome nešto dobro napraviti i pozdraviti se. I onda slušat kudose sa svih strana... Jebiga, meni je to jedna od plaća
Tako sam odustao i od davanja instrukcija, jer se ne osjećam kvalificiranim... I mrzim sve ove babe koje daju instrukcije i ograničavaju se "DO DRUGOG RAZREDA STRUČNIH ŠKOLA" ... i to naplati 60 kuna po satu. Bezobrazluk..
idi u kurac, ono... prokleti grabež za lovu. mrzim sadašnjost i rvacku