avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
dobor jer casa cedevite bila napola puna il napola prazna?ili je ovaj post samo spam da bi mi neko opalio ban na 2 sata ?
epic fail
Danas je puhala neka šugava južina cili dan. I bilo je sparno za poluditi, pas mi je tukao glavom o zid od muke. I vozio sam se u gradskom prijevoznom sredstvu, busu.Dica idu iz škole. Babe i didovi također idu od NEGDJE (oni uvik negdje idu, ne kužim di točno). I vozač, ooo vozači autobusa. Mislim da su od njih jedino nadrkanije one žene za pultovima tipa uz policiji ili na socijalnom or so. Ljudi su glupa i zla bića. I živciraju me.
Citat: n00b - 04. Rujan, 2008., 22:55Danas je puhala neka šugava južina cili dan. I bilo je sparno za poluditi, pas mi je tukao glavom o zid od muke. I vozio sam se u gradskom prijevoznom sredstvu, busu.Dica idu iz škole. Babe i didovi također idu od NEGDJE (oni uvik negdje idu, ne kužim di točno). I vozač, ooo vozači autobusa. Mislim da su od njih jedino nadrkanije one žene za pultovima tipa uz policiji ili na socijalnom or so. Ljudi su glupa i zla bića. I živciraju me.
Meni ide nakurac kad ekipa liže ono stvrdnuto na poklopcu ;( onak jel to nužno?