HCL.HR

Bića, stvari i pojave koje vas živciraju

• 13735 Odgovora
  • 1023327 Hitova
Re: Bića, stvari i pojave koje vas živciraju
« Odgovori #1275 : 16. Prosinac, 2008., 10:14 »
naranče nisam gulio gro dugo, uvijek radim limunade.. i to po litru-dve  :ementaler:

*

PiCcC

• n00b
  • 0
  • Boo!
« Odgovori #1276 : 16. Prosinac, 2008., 10:19 »
Zakaj se ja ne sjetim toga nikad  :wildboy: a voliim..

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #1277 : 16. Prosinac, 2008., 10:54 »
Živicra me ovo sjebano vrime, vec misec dana samo kiša  :tired:

*

Dodo

• 1154
« Odgovori #1278 : 16. Prosinac, 2008., 10:56 »
+1 frende

nego, narandže se gule uz pomoć noža Fenrire, kora im je umnogo tvrđa od mandarinine jel.  :approve

« Odgovori #1279 : 16. Prosinac, 2008., 11:35 »
ako si pička  :(

mislim, ne volim naranče jerbo većinom ostane puno onog bjelog govna po njima kad ih oguliš  :wildboy:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1280 : 16. Prosinac, 2008., 11:49 »
Živicra me ovo sjebano vrime, vec misec dana samo kiša  :tired:

ane stari, preklinjem dan kad sam dosao u primorsko goransku zupaniju  :b_wildy:

+1 frende

nego, narandže se gule uz pomoć noža Fenrire, kora im je umnogo tvrđa od mandarinine jel.  :approve

jebote i ja to tvrdim, mene ucili s nozem gulit, pol ljudi me gleda cudno kad to spomenem :/

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #1281 : 16. Prosinac, 2008., 11:51 »
pa ne možeš naranću rukama, jednostavno... ne ide. :geek:

*

Dodo

• 1154
« Odgovori #1282 : 16. Prosinac, 2008., 11:53 »

mislim, ne volim naranče jerbo većinom ostane puno onog bjelog govna po njima kad ih oguliš  :wildboy:

Ti si pička. To bjelo govno je zdravo, ka.

*

n00b

• 609
« Odgovori #1283 : 16. Prosinac, 2008., 12:29 »

Citat:
Loky, dao Bog, Alah ili u što već vjeruješ da si u pravu i da je cijela 'farsa s krizom' prenapuhana i lažna. Samo eto, već je nekoliko desetaka tisuća ljudi dobilo otkaze, američke tvrtke u hr režu troškove na najnižim granama zaposlenika, a najgore tek slijedi. Nisam nešto ekstra financijski inteligentan, ali prozuji jednom tjedno po Reutersu, popričaj malo s ljudima koji se kuže u te stvari i to ti je dovoljno da uvidiš kako neke stvari ne štimaju, a sve upućuje na to da bi moglo samo biti i gore. Svijet ne funkcionira na principu proizvođač->dobavljač->trgovac->kupac, stvari su malo složenije od toga.
Govorim kod nas. Tko je kod nas zatvorio firme il slično? U svjetu da, al ja pričam u hrvatskoj  :thumbs:

Ti si ko većina naših političara, nikako da shvatiš kako je bolje biti general prije negoli poslije bitke.  :thumbs:

Naranča ima više vrsta, neke se mogu i rukom oguliti. One HC uske se moraju nožem rezati.  :piva:

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #1284 : 16. Prosinac, 2008., 12:33 »
Hrvatska je kasno ušla u krizu radi odlične turističke sezone, al zato će i zadnja izać  :wildboy:

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #1285 : 16. Prosinac, 2008., 12:52 »
Ti si ko većina naših političara, nikako da shvatiš kako je bolje biti general prije negoli poslije bitke.  :thumbs:

Naranča ima više vrsta, neke se mogu i rukom oguliti. One HC uske se moraju nožem rezati.  :piva:

HardCore naranče? :ave: :ave:

« Odgovori #1286 : 16. Prosinac, 2008., 13:23 »
I organski me iritira kad mie vlak poluprazan sve dok ne dođemo do Sesveta di uđe 1245433555656 ljudi i svi se zguraju na vrata tak da il nemrem uopće izać na Borongeju pa moram do Glavnog il se guram i pokupim parfeme svih ljudi u vlaku..
i da, daj bože da su parfemi, a ne prirodni tjelesni mirisi..  :wildboy:

i da, žifciraju me oni kaj otvaraju vrata kupea i provjeravaju dal ima jebenih mjesta za sjest jer oni bi htjeli sjedit jednu jebenu stanicu..  :chair:
Vidim da nisam jedini koji mrzi vlak, no putuje njime svaki dan. I svaki dan mi se neki govnari uvale da ne mogu sjedit udobno. :wildboy:

Ne daj bože da mi pobjegne vlak pa moram sat vremena kasnije. U pol 8 je takva jebena gužva u vlaku i na glavnom da te doslovno struja jebena nosi i nikako ne moš požurit. Mrzim gužve. :wildboy:

Eda, i ono govno usrano od hž-a redovito kasni, a i bez kašnjenja je sporo ko mrtvi četnički kurac. Jebemti vojvodinu, treba mi sat i 40 min za jebenih 60km, a najčešće vlak i kasni. Srbije mi. :wildboy:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #1287 : 16. Prosinac, 2008., 13:59 »

ove dve tvrdnje su ti kontrediktorne, prvom impliciraš da ti nisi pička, jer guliš naranče kurcem, a drugom da ti smeta ono bijelo, što je pičkasto  \:D/

naranče se gula nožem

dodo  :b_dodo:
« Zadnja izmjena: 16. Prosinac, 2008., 15:36 Zapi »

*

Dodo

• 1154
« Odgovori #1288 : 16. Prosinac, 2008., 14:00 »
 :approve

*

PiCcC

• n00b
  • 0
  • Boo!
« Odgovori #1289 : 16. Prosinac, 2008., 15:08 »
Vidim da nisam jedini koji mrzi vlak, no putuje njime svaki dan. I svaki dan mi se neki govnari uvale da ne mogu sjedit udobno. :wildboy:

Ne daj bože da mi pobjegne vlak pa moram sat vremena kasnije. U pol 8 je takva jebena gužva u vlaku i na glavnom da te doslovno struja jebena nosi i nikako ne moš požurit. Mrzim gužve. :wildboy:

Eda, i ono govno usrano od hž-a redovito kasni, a i bez kašnjenja je sporo ko mrtvi četnički kurac. Jebemti vojvodinu, treba mi sat i 40 min za jebenih 60km, a najčešće vlak i kasni. Srbije mi. :wildboy:

jao ko da mi misli čitaš, e  :approve

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9