RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ja nisam znao ko je ubica. Usput, tko god da je znao zanjega, a nije ga prijavio je retard koji ne zaslužuje život. Fala.
Citat: Mr.T - 26. Siječanj, 2009., 09:43al otkad se to desilo bandić je dofurao u zagreb puno više murjaka i sad ih navečer vidim na svakom uglu. i da ga jebeš, ja se osjećam sigurnije.sva ta medijska buka oko toga je s razlogom.Da lol, zato su frajera prije dva tjedna pretukli na tramvajskoj stanici na glavnom kolodvodu u deset navečer u petak, kad je jedno sto ljudi tamo. Jebeno sigurno nakon Lukice.
al otkad se to desilo bandić je dofurao u zagreb puno više murjaka i sad ih navečer vidim na svakom uglu. i da ga jebeš, ja se osjećam sigurnije.sva ta medijska buka oko toga je s razlogom.
Ja isto, kojim god smjerovima se kretao nikad nisam imao problema.Ujutro kad nije bilo tramvaja isto prepješačio pol grada i još ak si pod gasom, ak naletiš na nekog baciš zajebanciju.Problem je u tome što je više svima pun ku.ac metalaca, alternativaca i ostalih maškara, pa se ugl. u zadnje vrijeme sranja događaju njima.
Oke, je da je došao provocirati i sl, al opet, onaj metalac ga je ubio. Nije li to malo čudno da stalno problemi s njima? :solidus:
A da nisu problem zatucani ljudi kojima ovi gore spomenuti smetaju? Ne sječam se kad je neka metalčuga napala nekog huligana i slično :tired:
omfg.kaj bi ja cajkaše trebao klat onda,samo zato kaj mrzim njihovu pojavu i glazbu?ak te ne diraju,ko ih jebe.vrijedi za sve,kulturu,subkulturu,rasu,pickumaterinu.